Samsung Galaxy Tab 3 Kids – oficiálně představen aktualizováno

Samsung Galaxy Tab 3 Kids – oficiálně představen [aktualizováno]
2013-08-27T16:00:43+02:00
• 27. 8. 2013

Aktualizováno

Samsung právě představil tuto novinku, přičemž máme nyní k dispozici oficiální fotografie. Ohledně specifikací nedošlo ke změnám, ale již nyní víme dostupnost. Samsung Galaxy Tab 3 Kids bude dostupný v Číně, Evropě, USA, Africe, Jižní Americe a v Asii. U nás se má objevit v říjnu. Na koncovou cenu si musíme počkat.

nexusae0_2_thumb12 nexusae0_14_thumb

nexusae0_1_thumb18

Původní článek

Samsung nám dokázal, že umí produkovat nepřeberné množství zařízení. Každý měsíc se dočkáme nějaké novinky, čímž se mu zvětšuje portfólio do extrémních rozměrů. Samozřejmě se nejedná jen o různé úhlopříčky a cenovky. U každého modelu se navíc ještě vždy dočkáme několika barevných variant, ale nyní se zdá, že chce cíliti na nejmenší skupinu uživatelů.

Prozatím se nejedná o potvrzené informace, ale zřejmě nabídne speciální edici tabletu s názvem Samsung Galaxy Tab 3 Kids, který bude jednoznačně určen pro nejmenší. Samotná výbava se nijak neliší od původní verze. Displej má úhlopříčku 7 palců s rozlišením 1024 x 600 pixelů a výkon bude zajišťovat dvoujádrový procesor s taktem 1.2 GHz, který bude mít k dispozici 1 GB RAM. Interní úložiště má 8 GB, přičemž nechybí slot na microSD kartu. Na zadní straně je 3MPx kamera společně s baterií o kapacitě 4000 mAh.

I vzhled tabletu byl uzpůsoben pro nejmenší, což dokazuje barevné provedení a ochranný bumper, který má přístroj uchránit proti menším pádům. Největší změny jsou v systému Android 4.1 Jelly Bean, kde najdeme zcela nové uživatelské rozhraní, které je uzpůsobeno pro děti. Nechybí speciální aplikace pro zábavu a výuku. Nezapomnělo se ani na rodičovský zámek.

samsung-galaxy-tab-childrens

Prozatím je tato novinka očekávána v Jižní Koreji, ale zatím to nevypadá, že bychom se mohli dočkat u nás. Maximálně zařízení zavítá do USA a Velké Británie.

Zdroje: androidauthority.com, global.samsungtomorrow.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat