Nokia představí v Číně model Lumia 625

Nokia představí v Číně model Lumia 625
2013-07-20T09:27:41+02:00
• 20. 7. 2013

V nejbližší době finský výrobce mobilních telefonů představí nové zařízení zapadající do modelové řady Lumia s číselným označením 625, o němž jsme se mohli poprvé doslechnout už v květnu tohoto roku. Díky své úhlopříčce displeje půjde o poměrně velký model, jehož předlohou je 3,8palcová Lumia 620 představená už na začátku roku.

Nokia Lumia 625

Nová Lumia 625 dostane 4,7palcový displej s rozlišením WVGA a pod kapotou se objeví dvoujádrový procesor taktovaný na 1 GHz společně s 512MB operační pamětí RAM. O softwarovou stránku se bude samozřejmě starat operační systém Windows Phone 8. Mezi další specifikace lze zařadit podporu 4G/LTE sítí nebo přední 2megapixelovou kamerku pro uskutečnění videohovorů.

Zadní část ponese 5megapixelový fotoaparát s přisvětlovací diodou a baterii s kapacitou 2000 mAh. Oficiální představení proběhne v blízké budoucnosti a prvním trhem, kde se toto zařízení začne prodávat, bude koncem měsíce Čína. Pravděpodobná cena je 1999 čínských jüanů (tj. v přepočtu 6 446 Kč bez dalších poplatků a daně). Není předem zcela vyloučeno, že by se Lumia 625 nemohla objevit i u nás a v dalších koutech světa.

Zdroj: unwiredview.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat