MSI uvádí levný tablet Enjoy 71

MSI uvádí levný tablet Enjoy 71
2013-01-28T07:51:25+02:00
• 28. 1. 2013

MSI se doposud nepochlubilo žádným zařízením běžícím na operačním systému Android, ale toto se nyní mění a tento tajwanský výrobce uvádí na trh levné zaříízení Enjoy 71, který by měl konkurovat populárnímu tabletu Nexus 7, a to hlavně cenou.

Tablet Enjoy 71 byl prozatím uveden jen pro taiwanský trh. Je vybaven dvoujádrovým procesorem AML8726-MX s taktem 1,5 GHz, grafickým čipem Mali-400, 1 GB operační paměti RAM a pro data poslouží interní paměť s kapacitou 8 GB. Tuto kapacitu je možné rozšířit díky slotu pro SD karty až na 32 GB. Enjoy 71 je dále vybaven 7palcovým IPS LED displejem s rozlišením 1024 x 600 bodů. Pro pořizování fotek je určen fotoaparát s rozlišením 2 MPx a pro videohovory pak kamerka s rozlišením 0,3 MPx.

O konektivitu se postarají mini HDMI konektor, micro USB a Wi-Fi 802.11 b/g/n. Baterie s kapacitou 3 200 mAh by měla dodat dostatek energie. Tablet bude dodáván s operačním systémem Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Prodejní cena je stanovena ne velmi příjemných 172 dolarů. Kdy bude tablet dostupný i na ostatních trzích, zatím není známo.

Zdroje: androidauthority.com, msi.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Jakub Sobotka

Působí v IT a svět IT a mobilních technologií byly vždy jeho vášní. Ve volném čase rád sportuje, čte, nebo se toulá přírodou. Ač uživatel Apple platformy, velmi dobře si rozumí i s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat