Google přepracoval Newsstand pro iOS

Google přepracoval Newsstand pro iOS
2014-09-28T11:40:54+02:00
• 28. 9. 2014

Do AppStoru zavítala viditelně upravená aplikace Currents od společnosti Google. Ta je nejen přejmenována na Google Play Newsstand (Kiosek Google Play), ale rovněž přichází v tzv. Material designu a nabízí řadu užitečných funkcí. Dále změnou prošla ikona aplikace, kterou snad poznáte, pokud jste v poslední době pozorovali podobné úpravy u Androidu. Čtečka dovoluje vybírat témata podle nového způsobu, takže můžete zapomenout na obyčejné přihlášení k odběru.

GPN

Modrobílá ikona s jedním přeloženým rohem po otevření zobrazí Výběr zpráv. Za ním následuje další kategorie, jako jsou Zprávy, Byznys, Zábava, Sport apod. Ve vybrané kategorii máte články k Okamžitému čtení, které jedním kliknutím otevřete. Pravá horní ikona vyvolává menu, kde lze v knihovně vybírat přímo podle zdroje nebo tématu. Témat najdete hned několik, pokud například hledáte novinky o jídle a pití, tak několika kliknutími se můžete stát odběrateli všech článků s daným tématem.

Mezi dalšími čeká Cestování, Řemesla a koníčky, Umění a fotografie nebo také Životní styl mužů. Samozřejmostí je možnost hledání a pozdější čtení článků. Aplikace budí velice dobrý dojem. Přepracovaný design se svižnými přechody může mít za následek odliv části uživatelů od největšího konkurenta Flipboard. Google již uvolnil Play Newsstand do obchodu AppStore, kde jej stáhnete do vašeho iOS zařízení zcela zdarma.

IMG_0832 IMG_0833 IMG_0834 IMG_0835 IMG_0836 IMG_0837 IMG_0838

logo-app Google News Zdarma iOS logo-app Google News Google Zdarma ANDROID

Zdroj: techcrunch.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Julinek

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat