Motorola – plány až do roku 2015

Motorola – plány až do roku 2015
2014-02-04T06:31:18+02:00
• 4. 2. 2014

Mobilní divize Motoroly se přesouvá pomalinku pod křídla Lenova. Mnozí fanoušci amerického výrobce, který byl po dva roky vlastněn Google, se domnívali, že v brzké době se změní kompletně nabídka smartphonů. Někteří se dokonce báli, že se změny dotknou i současných modelů Moto X a Moto G.

CEO Lenova již v několika rozhovorech zdůraznil, že nechtějí dělat razantní změny ve fungování Motoroly. To ale neznamená, že by se nemohla přesunout výroba smartphonů do továren Lenova, tedy kromě Forth Worth, kde se vyrábí Moto X.

Motorola-Lenovo-Moto-X-web

Nyní se objevují informace, že Motorola má vytvořeny plány až do roku 2015, které obsahují konkrétní modely. Něčeho podobného jsme byli svědky, když si Google pořídil Motorolu. Zde jsme museli taktéž čekat, dokud nedoběhnou původní projekty. Až pak jsme se dočkali zařízení Moto X, které bylo první, kde obě společnosti spolupracovali. Zřejmě v té době se vytyčila strategie na další roky.

Z toho lze usuzovat, že všechny následující smartphony budou mít mírný nádech inovací nebo návrhů od Googlu. Již tento rok bychom se měli dočkat druhé generace Moto X. Spekulace se zmiňují i o 6palcovém phabletu, o kterém se začalo mluvit již v polovině minulého roku. Jako bonus mají být v přípravě chytré hodinky.

Ačkoliv se změnil vlastník Motoroly, tak první razantnější měny v portfóliu můžeme očekávat až v roce 2016. Do té doby se může odehrát ještě dost významných událostí. Možná se podaří Lenovu to, co Google ani nechtěl zkusit.

Zdroj: gforgames.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat