Moto X v zeleném provedení na fotografii aktualizováno

Moto X v zeleném provedení na fotografii [aktualizováno]
2013-07-29T18:43:01+02:00
• 29. 7. 2013
2

Aktualizováno 29.7.

Již jsme si mohli všimnout, že Motorola nijak extrémně neskrývá nadcházející model Moto X. V podstatě se s tímto mobilem vyfotila každá významná osobnost kolem Googlu a Motoroly. Guy Kawasaki ze společnosti Motorola zveřejnil fotografie z jednoho speciálního dne, přičemž na jednom snímku má být zachycena zelená varianta Moto X. Samozřejmě se nejedná o potvrzenou informaci, ale odpovídalo by to dřívějším spekulacím, že se objeví tento model v několika barvách.

DSCF9130

Kromě tohoto Motorola upozorňuje na 1. srpen, kdy bude novinka oficiálně uvedena.

moto-x-static

Aktualizováno 27.7.

nexusae0_wm_Screenshot_2013-07-26-17-02-141

Již jsme vás informovali o nové aplikaci pro focení, která bude u Moto X. Nyní máte jedinečnou možnost si ji stáhnout a vyzkoušet její ovládání. Samozřejmě musíme upozornit, že vše děláte na vlastní riziko. Navíc zde nefungují některé funkce, jako jsou například HDR, zapnutí aplikace třesením mobilu, Slow-motion a panorama. Stačí si stáhnout APK balíček a nainstalovat jej do smartphonu.

Aktualizováno 23.7. 18:26

Nyní se objevuje Moto X na 4minutovém videu, ale bude zklamáni, jelikož není v angličtině. V tomto případě ale potřebujete znát vietnamštinu. (Video je staršího data a bylo jen znovu zveřejněno.) Nyní se objevuje cena, která by měla být stanovena u 16Gb varianty na 299 dolarů. 32GB verze pak přijde na 349 dolarů. Mělo by se jednat o koncové ceny bez nutnosti kontraktu u operátora.

Aktualizováno 23.7. 6:31

Model Moto X by měl nabídnou čistější podobu systému Android, ale podle posledních snímků obrazovky můžeme vidět, že aplikace pro focení se nevyhnula zásahu. Nabídne odlišné ovládání než Android 4.3. Na snímcích můžeme vidět, že se zde hojně využívají gesta a například pro zoomování vám bude stačit jeden prst.

Screen-Shot-2013-07-22-at-7.52.09-PMScreen-Shot-2013-07-22-at-7.51.51-PM Screen-Shot-2013-07-22-at-7.55.57-PM

Screen-Shot-2013-07-22-at-7.52.39-PM Screen-Shot-2013-07-22-at-7.52.22-PM

Zde se navíc potvrzuje, že rychlé zatřesení mobilem spustí samotnou kameru. Co se týče gest, tak je zde i zvláštní spoušť. Stačí se dotknout kdekoliv na displeji, díky čemuž nemusíte hledat tlačítko. Navíc delší podržení umožní zachycení celé sekvence. Poslední zajímavou funkcionalitou je pořízení zpomalených záběrů. Ve výsledku to znamená, že se natočí video se zvýšeným FPS a následně se zpomalí na hodnotu 30 nebo 24 snímků za sekundu. Na bližší specifikace si musíme počkat do 1. srpna.

nexusae0_wm_00091

Aktualizováno 21.7.

Dle @evleaks nemá Moto X vyjímatelnou baterii, přičemž základní kapacita je 2200 mAh. Na potvrzení si musíme počkat, nyní se podívejte na bílou variantu tohoto smartphonu.

moto-x-white-unicorn

Aktualizováno 20.7.

Již netřeba spekulovat o specifikací – ty se dozvíme 1. srpna. Ovšem nyní se na internetu objevil tiskový render tohoto zařízení. Tentokrát se zřejmě nepodařilo uhlídat ani jednu novinku.

nexusae0_MotoX-512x460_thumb

Nyní se dokonce objevil render Moto X ze stany.

BPo6VwHCMAAjD6G

Původní článek 19.7.

V tuto chvíli čekáme na událost Googlu, která se odehraje 24. července. Očekáváme nový systém Android 4.3, který se objevil již na několika videích a dokonce jej již někteří zkouší, jelikož unikly verze pro Nexus 4 a Samsung Galaxy S4. Možná se dočkáme i druhé generace Nexusu 7. Ovšem nyní máme pro vás dobrou zprávu, jelikož přesně týden na to bude představen asi jeden z nejočekávanějších smartphonů tohoto roku.

eric-schmidt-with-moto-x-sunvalley13-large

Samozřejmě máme na mysli Moto X od Motoroly a k uvedení dojde 1. srpna 2013 v New Yorku. Bohužel zatím nevíme, v kolik hodin se celá událost odehraje, ale zajisté nám to výrobce upřesní skrze jeho sociální sítě. V tuto chvíli se můžete podívat na oficiální obrázek, který nám prozradil datum představení nového smartphonu.

motox

Podoba nového modelu nám není neznámá, jelikož se již objevilo oficiální video, které bylo záhy staženo. Ovšem internet zapracoval a reklama se rozšířila na nejrůznější portály. V tuto chvíli nás nejvíce zajímají kompletní specifikace, dostupnost a hlavně cena.



U nás v redakci jsme si ale všimli, že dané X na obrázku vypadá, jakoby pocházelo z Nexusu. Jedná se asi jen o naši představu, ale Nexus od Motoroly by se možná setkal s úspěchem.

Zdroje: theverge.com, androidpolice.com, androidpolice.com, gsmarena.com, androidpolice.com, pocketnow.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Milan Janda

23. 7. 2013, 10:43

Takhle se dnes dělá reklama, říká se tomu uniky informací :-)

Milan Šiler

23. 7. 2013, 17:55

ale profituji z toho vsichni :D

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat