Galaxy S4 Mini odhalen na fotografiích

Galaxy S4 Mini odhalen na fotografiích
2013-05-13T11:31:39+02:00
• 13. 5. 2013
1

Samsungu unikly první fotografie smartphonu Galaxy S IV Mini. Stejně jako jeho předchůdce, i tento model přijde s mírným zpožděním po uvedení jeho většího bratříčka. Galaxy S III se těšil veliké popularitě, jelikož nabídl slušný výkon a bohatou softwarovou výbavu.

Samsung-Galaxy-S4-mini

I tento rok se dočkáme zmenšeného klonu čerstvé novinky Galaxy S IV, kterou si můžete vychutnat ve videopohledu, který pro vás připravil kolega Přemek Vaculík. Galaxy S IV Mini bude určen pro ty, kdo chtějí smartphone s dostatečným výkonem nabízející bohatou softwarovou výbavu, a to vše zabalené do kompaktních rozměrů, které jsou v dnešní době pro stále větší počet uživatelů klíčové. Pokud se podíváme na design tohoto telefonu, jistě si povšimnete toho, že se téměř do detailu podobá jeho bratříčkovi.

ae753a1dgw1e4kh5bi2qlj218g0p0agn

Telefon by měl disponovat Super AMOLED displejem s úhlopříčkou 4,3 palců, rozlišením 960 x 540 pixelů a hustotou 256 ppi. O výkon se postará dvoujádrový procesor s taktovací frekvencí 1,6 GHz. Spekuluje se, že by měl telefon disponovat 8MPx fotoaparátem, nicméně jiné zdroje uvádějí, že by měl mít rozlišení jen 5 MPx.

Samsung-Galaxy-S4-mini-04

Operačním systém, na kterém telefon poběží, by měl být Android 4.2.2 Jelly Bean s grafickou nadstavbou TouchWiz UX 2.0. Očekává se, že Galaxy S IV Mini bude nabízen ve dvou variantách – se slotem pro jednu či pro dvě SIM karty. Termín, kdy by měl být telefon uveden do prodeje, je prozatím plánován na léto. Informace o předpokládané ceně zatím nebyly zveřejněny.

Samsung-Galaxy-S4-mini-08 Samsung-Galaxy-S4-mini-09

Zdroje: androidheadlines.com, sammobile.com, engadget.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Jakub Sobotka

Působí v IT a svět IT a mobilních technologií byly vždy jeho vášní. Ve volném čase rád sportuje, čte, nebo se toulá přírodou. Ač uživatel Apple platformy, velmi dobře si rozumí i s Androidem.

Komentáře

Ať už konečně samsung vytvoří nový design… už je to ohrané!

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat