Fitbit Charge 3 přichází na český trh i ve verzi Special Edition aktualizováno

Fitbit Charge 3 přichází na český trh i ve verzi Special Edition [aktualizováno]
2018-10-19T14:05:59+02:00
• 19. 10. 2018

Aktualizováno 19. 10.

Oficiální zastoupení společnosti Fitbit nám nyní poskytlo informaci, že chytrý náramek Fibit Charge 3 se začíná prodávat v České republice. Oficiální cena byla stanovena na 3 890 Kč za běžnou variantu. Pakliže byste chtěli využít bezkontaktní placení Fitbit Pay, tak si musíme zakoupit verzi Fitbit Charge 3 Special Edition, která bude stát 4 390 Kč. V tomto případě si připlácíte za prémiové materiály a NFC pro placení. Varianta Special Edition bude dostupná v průběhu několika týdnů.

Původní článek 2. 9.

Fitbit Charge 2 byla trefa do černého a výrobce z tohoto náramku udělal světový bestseller ve své kategorii. Nyní na veletrhu IFA jsme se byli podívat na další generaci náramku, který nyní přebírá pár funkcí od chytrých hodinek, nabízí přepracované uživatelské prostředí a další.

Z prvních dojmů působí náramek velice elegantně. Vysoký podíl na tom má použití kovového těla s poměrně originálním designem. Je velice lehký a na ruce jej skoro neucítíte. Nebude tedy jakkoliv překážet a podobně, pokud dosud například nejste na nošení hodinek/náramku zvyklí.

Díky úspornému displeji, který zobrazuje jen odstíny šedé, má Charge 3 poměrně šanci na dlouhou výdrž baterie, to si ale musíme ověřit až v podrobnější recenzi. Do prodeje půjdou hodinky již na podzim, konkrétní cena i dostupnost je zmíněna ve videu.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

David Pilař

Student IT, softwarový tester a nadšenec do technologií všeho druhu. Ve volném čase poslouchá hudbu, fotí telefonem a rád se projede na kole.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat