Navigační panel WhatsApp s možností posouvání, je konečně tady

Navigační panel WhatsApp s možností posouvání, je konečně tady
2024-04-02T08:00:59+02:00
• 2. 4. 2024

Zdroj: Dotekománie

Společnost WhatsApp konečně potvrdila, že nový design navigačního panelu, který byl testován již několik měsíců, zůstane trvale v aplikaci. Nový design navigační lišty přináší uživatelům lepší přístup k funkcím aplikace a je součástí úsilí vývojářů dodržovat pokyny Material Designu od společnosti Google.

Nová navigační lišta bude na trvalo součástí WhatsApp pro Android

Společnost WhatsApp již přibližně rok testuje nový design navigačního panelu. Jako první si změny všimli beta testeři, kteří objasnili záměr aplikace dodržovat pokyny Material Designu společnosti Google. Společnost WhatsApp však změnu rychle zrušila a v červnu a září 2023 jsme ji viděli znovu, než jsme ji minulý týden spatřili ještě jednou.Tato aktualizace zahrnuje novou navigační lištu se čtyřmi kartami – Chaty, Aktualizace, Komunity a Hovory. Tato změna je rozhodně pozitivně přijata uživateli, kteří nyní mají jednodušší přístup k funkcím aplikace.

Kromě toho WhatsApp začal testovat novou funkci nazvanou „Navrhované kontakty“ na kartě Chaty. Tato funkce se nachází na dolní části seznamu aktivních chatů a navrhuje nové kontakty, se kterými by uživatelé mohli začít chatovat. I když tato funkce není ještě plně implementována a může se její konečná podoba lišit, může být užitečná pro uživatele, kteří hledají nové kontakty k chatování.

Celkově jsou tyto aktualizace vítány uživateli WhatsApp, kteří si tak mohou užívat vylepšeného uživatelského rozhraní a nových funkcí, které zlepšují jejich zkušenosti s aplikací.

Zdroj: androidpolice.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Jakub Sobotka

Působí v IT a svět IT a mobilních technologií byly vždy jeho vášní. Ve volném čase rád sportuje, čte, nebo se toulá přírodou. Ač uživatel Apple platformy, velmi dobře si rozumí i s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat