JBL oficiálně dotahuje příchod reproduktoru Go 4

JBL oficiálně dotahuje příchod reproduktoru Go 4
2024-03-15T15:00:24+02:00
• 15. 3. 2024

Zdroj: JBL

Avizovaný nástup nové generace oblíbeného reproduktoru Go od společnosti JBL se právě teď stává skutečností. Po prvním odhalení na posledním ročníku veletrhu CES v Las Vegas je tato novinka představena v oficiální podobě pro širokou veřejnost. Přitom spuštěný systém předobjednávek platí také pro náš trh v Česku. Zařízení bude opět mezi uživateli sklízet úspěch díky skvělému poměru ceny a výbavy.

Osvědčená klasika

Kompaktní reproduktor umí vyprodukovat zvuk o výkonu 4,2 wattů a o výdrž se stará článek baterie s kapacitou 850 mAh, který se dobíjí pomoci USB-C kabelu. Celková výdrž sice činí 7 hodin, ale speciální režim Playtime Boost přidává další 2 hodiny poslechu. Komunikace probíhá pomocí funkce Bluetooth 5.3.

jbl go 4 (2) 1080x720x jbl go 4 (1) 1080x1080x

Zdroj: JBL

Doprovodná aplikace JBL Portable přináší vlastní úpravy zvuku v ekvalizéru. Díky technologii Auracast čeká párování více reproduktorů mezi sebou k vytvoření stereo zvuku. O zvýšené odolnost nejvíce vypovídá certifikace IP67. Mezi ostatními prvky ještě lze narazit na technologii Pro Sound starající se o výraznější basy a neschází ani integrované poutko pro snadnější přenášení.

Případní zájemci mohou vybírat ze šesti barevných provedení a prodejní cena činí 1 290 Kč včetně daně. Předprodej začíná už v pondělí 18. března.

Zdroje: gizmochina.com, jbl.cz

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat