Přes 2000 filmů a seriálů v češtině, vyzkoušejte tuto stremovací služba zdarma na týden komerční článek

Přes 2000 filmů a seriálů v češtině, vyzkoušejte tuto stremovací služba zdarma na týden [komerční článek]
2024-02-24T11:00:55+02:00
• 24. 2. 2024

Ještě před nějakou dobou nebylo jen tak možné a legální si jen tak něco pustit přes internet, ale s příchodem streamovacích služeb se otevřely možnosti. I v Česku je dost služeb a jednou z nich je i Voyo s nabídkou přes 2000 filmů a seriálů v češtině. Kromě toho se nabízí i originální tvorba, ale nejen to.

  • Survivor: Nejdrsnější reality show na světě se vrací s třetí řadou plnou hvězd. Startuje v úterý 27.02. Připravte se na napínavé výzvy a strategické hry.
  • Policie Hvar: Krimi seriál s humorným nádechem, odehrávající se ve slunném Chorvatsku. Hlavní roli ztvárnil oblíbený Jakub Štáfek.
  • Na Lovu: Sledujte premiérové díly oblíbené vědomostní soutěže „Na Lovu“. Vědomosti, napětí a zábava v jednom.
  • EFKA: Nejrychlejší holka ve vesmíru: Dokument o kariéře a životních útrapách světové snowboardcrossařky Evy Adamczykové. Inspirativní příběh o cestě za snem.
  • Metoda Markovič: Hojer: Aktuálně nejúspěšnější Voyo Originál se blíží do finále. Tato mini série sbírá ocenění a mezi diváky sklízí pozitivní odezvy. Poslední díl už v pátek 1. března.
  • Let´s Dance Slovensko: Od 3. března můžete na Voyo sledovat oblíbenou taneční soutěž Let’s Dance pořádanou televizí Markíza.

hojer 970x310 A 970x310x

Zdarma a bez reklam

VOYO nabízí divákům možnost sledovat obsah zdarma, a to po omezenou dobu. Zdarma je možné sledovat některé filmy a seriály z aktuální nabídky, stejně jako vybrané pořady TV Nova. Obsah zdarma je k dispozici bez reklam.

7 dní zdarma

Chcete-li vyzkoušet celou nabídku VOYO, můžete si službu předplatit na 7 dní zdarma. Po uplynutí zkušební doby se předplatné automaticky obnoví, pokud ho předtím nezrušíte.

Kdykoli a kdekoli

Doma, na zahradě, v autě i ve vlaku. Voyo máte k dispozici kdykoli a kdekoli! Sledujte filmy na smart TV, počítači, mobilu i tabletu. Navíc s jedním předplatným můžete sledovat Voyo až na dvou zařízeních současně.

Na 2 zařízeních zároveň

On chce to a ona zase tamto? S jedním účtem můžete Voyo sledovat na 2 zařízeních zároveň. Takže už žádné dohady. Každý kouká přesně podle svého gusta, na co zrovna chce!

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat