BeamO od Withings je v podstatě domácí trikordér

BeamO od Withings je v podstatě domácí trikordér
2024-01-12T18:00:05+02:00
• 12. 1. 2024

Zdroj: Withings

Ještě před nějakou dobou šlo u mobilních telefonů o zábavu, ale s postupem času se i z těchto zařízeních stávají diagnostická centra. Zejména když máte ještě hodinky, které umí měřit okysličení, tep, tlak, teplotu a aktivitu. Hodinky ale mají svá úskalí. Pokud chcete přesnější senzory, potřebujete pro ně více prostoru. I proto asi vznikla novinka BeamO.

BeamO

Za tímto produktem stojí společnost Withings, která se zaměřuje právě na zařízení kolem měření životních funkcí a ve své portfoliu má celou řadu produktů, dokonce i elegantní hodinky. Tentokrát jsme se dočkali novinky BeamO, což je přímo produkt pro diagnostikování a měření životních funkcí.

first app 1517x2016x

Zdroj: Withings

BeamO je napěchované senzory, mezi kterými najdete takové, které umí velmi přesně bezkontaktně změřit teplotu, tep, okysličení krve, EKG a dokonce je k dispozici i stetoskop pro měření funkce srdce a plic. Vše se navíc synchronizuje do smartphonu, kde si můžete data spravovat. Navíc se dá BeamO využít i v rámci telemedicíny, takže data mohou putovat i lékaři a ten může patřičně rozhodnout i na dálku. Zde ale bude záležet spíše na lékařích, jestli budou chtít používat tato data.

Tento typ zařízení asi není určen pro každého, ale může se hodit pro diagnostikování, pakliže se třeba necítíte v pořádku, případně je zde nutnost hlídat si zdraví. Cena této novinky je stanovena na 249,95 eur, což není málo, ale na druhou stranu se nabízí pokročilejší zařízení. Ve spojení s telefonem se v podstatě jedná o starý trikordér ze Star Treku, který měl také dvě části.

Zdroj: theverge.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat