Přicházejí YouTube „Playables“ pro Premium účty

Přicházejí YouTube „Playables“ pro Premium účty
2023-12-02T16:35:02+02:00
• 2. 12. 2023

Zdroj: droid-life

5

Výhody služby YouTube Premium aktuálně rozšířila sekce Playables. Jak už název napovídá, jedná se o hry a herní prvky na platformě YouTube. Pro prémiové uživatele jsou zdarma (alespoň prozatím) a přinášejí jednoduchou formu zábavy a relaxace, aniž byste museli cokoliv stahovat do svého mobilu či PC.

Nová sekce Playables

Sekci Playables přidal Google na platformu YouTube minulý týden s tím, že všichni Premium uživatelé zároveň dostali upozornění, že si mohou tuto novinku aktivovat. Poté se do této sekce dostanete jedním kliknutím: naleznete ji na kartě Prozkoumat.

V samotné sekci Playables pak naleznete karty Domů a Procházet. V první z nich se nacházejí hry, které jste již v minulosti hráli a také průběžně aktualizovaný seznam titulů s všeříkajícím názvem Populární. Ten zobrazuje 6 her.
V kartě Procházet je aktuálně okolo 40 titulů, které je možné jednoduše spustit a začít hrát. Skutečně: kouzlo tkví v tom, že není třeba nic stahovat ani instalovat. Prostě si vyberu, kliknu a hraju. Jednodušší už to asi být nemůže.

Playables

Zdroj: droid-life

Hry jsou nyní zdarma

Mezi nejznámější a nejzajímavější dostupné tituly patří namátkou: Angry Birds Showdown, Brain Out či 8 Ball Billiards Classic. Z logických her pak například Daily Solitaire či Daily Crossword.

Zajímavostí je, že přímo na stránce popisující výhody YouTube Premium sám Google uvádí, že služba Playables je k dispozici do 28. března 2024. Zdá se tedy, že společnost ještě nemá úplně jasno v tom, zda o službu bude (či nebude) zájem. V tuto chvíli je tedy především na uživatelích samotných, aby Googlu ukázali, zda se prostřednictvím Playables strefil do jejich zájmu. Ať tak nebo tak, služba samotná je momentálně zdarma (pochopitelně v rámci účtů YouTube Premium). Zda tomu tak bude i v budoucnu, to zatím také není známo.

Zdroj: droid-life.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Petr Hlávka

Narodil se velmi mlád a zatím je stále ještě naživu. Už v dětství ho přitahovaly bity a bajty: od programovatelné kalkulačky, přes C64, MS-DOS a Windows pak (téměř proti své vůli) doputoval do univerza jménem Apple - a už v něm zůstal.

Komentáře

Tiež mám prémium a nemám playables. Ale podľa popisu mi to ani nechýba :)

Až na to, že se „nemusí nic stahovat“. Už jen z principu věci je jasné, že hry se stáhnou, jinak byste je nemohli hrát. Druhá možnost je, že si hry budou streamovat, v takovém případě to ale bude vyžadovat stabilní připojení a bude to žrát velké množství dat.

Nemusí sa nič sťahovať ani streamovať. Môžu to byť hry rovnaké ako keď hráte v prehliadači. Vtedy netreba ani stabilné internetové pripojenie, lebo hra beží v lokálnom webview. Ak sú to jednoduché hry.

Jaroslav Sevcik

3. 12. 2023, 9:12

Mám Premium a nejde mi to aktivovat, ze by to zatim nebylo pro Česko?

Filda1100 Kmoch

VIP 2. 12. 2023, 17:48

Já jsem prémium a nemám playables Jak mám aktivovat playables?

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat