Instagram by mohl brzy umožnit založit si profil určený pouze pro blízké přátele

Instagram by mohl brzy umožnit založit si profil určený pouze pro blízké přátele
2023-12-22T18:49:38+02:00
• 23. 12. 2023

Zdroj: Dotekomanie.cz

Instagram pravděpodobně uvažuje o zavedení nové funkce, která je zatím dostupná pod názvem „flipside“ a objevil ji známý analytik a „únikář“ Aessandro Paluzzi, který se o této nové funkci zmínil na svém profilu na sociální síti X. Nová funkce by mohla umožnit založení separátního profilu ke stávajícímu profilu bez nutnosti si vytvářet nový účet.

Instagram by mohl přijít s novou funkcí

Tato funkce by mohla některým uživatelům přinést možnost sdílet obsah se specifickým okruhem přátel, uživatelů, rodiny a podobně. Instagram již nyní však umožňuje sdílet příspěvky s jiným okruhem uživatelů, než jsou sledující. Tato funkce se již dostala do ostré verze aplikace nedávno a umožňuje sdílet obsah s blízkými osobami. Nová funkce „flipside“ by však měla přinést možnost vytvořit si zcela oddělený profil, který by žil odděleně od hlavního profilu a mohl by pravděpodobně umožnit nastavit si jiné uživatelské jméno, profilový obrázek, popis a podobně.

Detailnější informace k tomu prozatím nemáme. Instagram tak možná reaguje na to, kdy se americký senátor Richard Blumenthal zeptal šéfky pro bezpečnost společnosti Meta –  Antigone Davisové, jak chtějí naložit s mladistvými, kteří si zakládají účty mimo vědomí rodičů, aby jejich sdílený obsah zůstal skrytý jejich zraku. Instagram by takto sice mohl zjednodušit vytváření vedlejšího profilu, ale samozřejmě záměry mladistvých, kteří často chtějí rodičům zatajit, že na sociální síti jsou, to neřeší. Uvidíme, s čím Instagram přijde, a nechme se překvapit.

Zdroj: techcrunch.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Jakub Sobotka

Působí v IT a svět IT a mobilních technologií byly vždy jeho vášní. Ve volném čase rád sportuje, čte, nebo se toulá přírodou. Ač uživatel Apple platformy, velmi dobře si rozumí i s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat