Přichází Omate Ice Ring s elegantním designem

Přichází Omate Ice Ring s elegantním designem
2023-11-22T13:41:46+02:00
• 22. 11. 2023

Zdroj: Louis Pion

Společnost Omate představila svůj nový chytrý prsten, který nese název Ice Ring. Ten je vyroben z titanové slitiny, a na první pohled zaujme velmi minimalistickým designem. Umí sledovat zdraví svého nositele, a to včetně monitoringu spánku, sledování srdeční frekvence či saturace krve kyslíkem.

Sleduje sport i stres

Omate Ice Ring ovšem nekončí jen těmito funkcemi, které jsou poměrně běžné například u chytrých hodinek či náramků. Přidává navíc monitorování stresu či sledování fyzické aktivity, což je podpořeno různými sportovními režimy. Venkovní sportovní aktivity, resp. jejich trasu, můžete prostřednictvím Google map a GPS sledovat na vašem chytrém telefonu.

Omate Ice Ring

Zdroj: Louis Pion

Dohlédne na váš zdravý spánek

Co se týče spánku, tento chytrý prsten dokáže sledovat čtyři spánkové fáze: probuzení, lehký spánek, hluboký spánek, a REM spánek. Kvalitu vašeho spánku vyhodnotí speciální algoritmus, a ohodnotí jej na stupnici 0 až 100. Doprovodná aplikace vám k výslednému číslu nabídne i podrobnou analýzu.

Údaje o srdečním tepu, hladině kyslíku v krvi a dalším údajům včetně sportovních aktivit, jsou ukládány, a je možno je zobrazit a analyzovat prostřednictvím aplikace, která je dostupná jak pro iPhony s iOS, tak pro zařízení se systémem Android.

Prsten Ice Ring od Omate ke své činnosti používá čip Goodix GR5515GGBD, data se ukládají do interního úložiště s kapacitou 1 MB úložiště. Dále podporuje standard Bluetooth 5.1. Zabudovaný akumulátor má kapacitu 20 mAh, podle výrobce vydrží v pohotovostním režimu 10 dní, při běžném používání pak 4 až 6 dní. K dobití prstenu použijete přibalenou magnetickou nabíjecí kolébku, která dokáže akumulátor plně dobít za přibližně 30 minut.

Omate Ice Ring

Zdroj: Louis Pion

Dostupnost a cena

Rozměry prstenu jsou následující: tloušťka je 3 mm a hmotnost pouhých 2,9 gramů. K dispozici je v šesti velikostech, a také ve 3 různých barevných provedeních: ve zlatém, stříbrném a vesmírně černém. Cena je stanovena na 199 EUR. V Evropě je k dispozici prodejen Ice-Watch a Louis Pion, nicméně v on-line prodejnách je momentálně vyprodán.

Zdroj: gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Petr Hlávka

Narodil se velmi mlád a zatím je stále ještě naživu. Už v dětství ho přitahovaly bity a bajty: od programovatelné kalkulačky, přes C64, MS-DOS a Windows pak (téměř proti své vůli) doputoval do univerza jménem Apple - a už v něm zůstal.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat