Poco na začátku příštího roku přinese X6 5G

Poco na začátku příštího roku přinese X6 5G
2023-11-20T13:30:41+02:00
• 20. 11. 2023

Redmi Note 13 Pro | Zdroj: Gizmochina

Společnost Xiaomi pod svojí dceřinou firmou Poco plánuje mobilní přírůstek v rámci oblíbené série X. Připravovaný telefon pro evropské zákazníky bude určitě vycházet z čínské verze modelu Redmi Note 13 Pro, přičemž producent by u určitých částí měl lehce upravit prvky směrem k horšímu. Každopádně toto zařízení bychom neměli oficiálně poznat do konce letošního roku.

Zlatá střední cesta

Poco X6 5G s certifikačním označením 23122PCD1G pravděpodobně ponese 6,67palcový OLED displej s 1,5K rozlišením či 120Hz obnovovací frekvencí. O jeho ochranu se zasadí odolné sklo Gorilla Glass Victus od Corningu. Hardwarovou stránku můžou postavit na mobilní platformě Snapdragon 7s Gen 2 od Qualcommu, 8GB operační paměti RAM a 256GB interním úložišti.

Poco C55 856x492x

Poco C55 | Zdroj: Gizmochina

Zadní stranu mohou obsadit tři objektivy fotoaparátu, a to konkrétně ve složení snímačů 64 + 8 + 2 MPx. Výdrž bude nejspíš udávat 5 100mAh článek baterie, kterému nemá chybět ani technologie rychlého 67W nabíjení. Zatím nekompletní seznam specifikací lze uzavřít 16MPx selfie kamerkou, podporou 5G sítí nebo technologií NFC.

Do budoucna ještě chystají dalšího zástupce pod názvem F6 5G, ale výbavové prvky jsou zatím ukryty pod pokličkou. Obě novinky podle zahraničních zdrojů vypustí ven během 1. čtvrtletí roku 2024.

Zdroje: gizmochina.com, gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat