Vivo do střední třídy posílá model Y55t

Vivo do střední třídy posílá model Y55t
2023-10-24T15:00:44+02:00
• 24. 10. 2023

Zdroj: MySmartPrice

Neuběhl pomalu ani jeden týden celý týden a firma Vivo vypouští už třetí novinku v podobě telefonu do populární série Y. Po modelech Y78t a Y33t se oficiálního představení tentokrát dočkal model Y55t. Cenově dostupný zástupce ve střední třídě nebude mít zrovna jednoduchou výchozí pozici vzhledem k celkem průměrné výbavě.

Základem je jednoduchost

Vivo Y55t disponuje 6,64palcovým IPS LCD displejem s Full HD+ rozlišením a pouze 60Hz obnovovací frekvencí. Výřez ve tvaru padající kapky zabírá základní 8megapixelová selfie kamerka. Hlavní výkon zajišťuje osmijádrový čip Dimensity 6020 od MediaTeku nebo 8GB operační paměť RAM. Interní úložiště o velikosti 128/256 GB podporuje až 1TB paměťové microSD karty.

Vivo Y55t 2 750x750x

Zdroj: Gizmochina

Záda nesou hlavní 50megapixelový objektiv fotoaparátu či 5 000mAh článek baterie doplněný o technologii rychlého 15W nabíjení. Uživatelským prostředím doprovází vlastní platforma OriginOS 3 vycházející z Androidu 13. Seznam specifikací uzavírá boční snímač otisků prstů, 3,5mm audio jack, USB-C port a funkce dual-SIM.

Případní zájemci dostanou na výběr ze čtyř barevných variant (černá, fialová, modrá, zelená). Prodej startuje od středy 25. října a základní verzi pořídíte od cca 3 150 Kč, zatímco vyšší konfigurace stojí zhruba 3 780 Kč.

Zdroje: mysmartprice.com, gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat