PayPal spustil novou bezplatnou funkci pro sledování zásilek

PayPal spustil novou bezplatnou funkci pro sledování zásilek
2023-10-19T16:33:26+02:00
• 19. 10. 2023

Zdroj: PayPal

Společnost PayPal, respektive její službu, asi není třeba jakkoliv blíže představovat. Jedná se o oblíbenou platební službu, která umožňuje nejen posílat peníze, ale také funguje jako platební brána například pro platby na internetu. Nyní se její portfolio funkcí rozrůstá o další zajímavou.

PayPal přichází s novou funkcí sledování zásilek

Tou novou funkcí, která do služby PayPal zavítala, je možnost sledování zásilek. Namísto toho, abyste na stránkách dopravce zadávali trackovací číslo vaší zásilky, bude stačit toto číslo zadat do aplikace PayPal a ta zjistí v jaké stavu se zásilka nachází. Funguje to dokonce i u zásilek u kterých nebyl použit systém PayPal. Ten na této funkci spolupracuje se službou Gmail. Pokud do aplikace zadáte číslo zásilky ta vám pak odesílá push notifikace, kdy zásilka změní stav. K dispozici je dokonce možnost vizuálně sledovat pohyb zásilky na mapě. Společnost PayPal si za tuto novou funkci neúčtuje žádné poplatky navíc.

Mluvčí společnosti tuto novou funkci potvrdil a uvádí: „PayPal pokračuje v rozvoji produktů a zkušeností, které pomáhají zákazníkům nakupovat chytře a pohodlně a umožňují jim, aby jejich peníze byly ještě více využity… Tato nová funkce rozšiřuje naši nabídku a přináší větší výběr a pohodlí při správě nákupů.“ Společnost se touto novou funkcí vydává do konkurenčního boje se společnostmi jako jsou Amazon, nebo Shopify. Například společnost Shopify svým zákazníkům nabízí sledování zásilek v reálném čase a Amazon rovněž zákazníkům nabízí přehled o tom, kde se řidič právě nachází skrze funkci Map Tracking.

Zdroj: techcrunch.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Jakub Sobotka

Působí v IT a svět IT a mobilních technologií byly vždy jeho vášní. Ve volném čase rád sportuje, čte, nebo se toulá přírodou. Ač uživatel Apple platformy, velmi dobře si rozumí i s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat