WhatsApp představuje nepojmenované skupiny a sdílení historie

WhatsApp představuje nepojmenované skupiny a sdílení historie
2023-09-01T23:06:00+02:00
• 2. 9. 2023

Zdroj: Dotekamanie.cz

Aplikaci WhatsApp není třeba nijak představovat. Jedná se o nejpopulárnější službu pro online chat a hovory, která světově čítá více než 2 miliardy uživatelů. CEO společnosti Meta – Mark Zuckerberg, která je vlastníkem WhatsApp, na svém facebookovém profilu představil novou aktualizaci, na které společnost pracuje.

WhatsApp představuje nové funkce pro skupiny

Novinkou, na které WhatsApp pracuje, jsou nepojmenované skupiny. V současné době jsou v aplikaci k dispozici skupiny, které pojmou až 1 000 účastníků a každá taková skupina musí mít název. Novinkou jsou právě skupiny, jež nemusí mít název, nicméně taková skupina bude k dispozici pro maximální počet šesti účastníků. Taková skupina bude dynamicky pojmenovaná podle jmen účastníků – název skupiny se bude pro každého člena zobrazovat jinak podle toho, zdali budou ostatní účastníci uloženi v kontaktech. Tato nová funkce by měla být představena během několika následujících týdnů.

WA RECENT HISTORY SHARING EVENT ANDROID 1440x3216x

Zdroj: WABetaInfo

Další novinkou, na které WhatsApp pracuje je „Sdílení nedávné historie“. Jedná se rovněž o funkci, která bude k dispozici pro skupiny. Nová funkce umožní sdílet novému členu skupiny historii 24 hodin starou. Aktuálně je to nastaveno tak, že se novým uživatelům, kteří se připojí do skupiny, zobrazuje historie od chvíle, kdy se do skupiny připojí. O tom, zdali bude tato funkce ve skupině dostupná, bude rozhodovat její administrátor.

Zdroj: phonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Jakub Sobotka

Působí v IT a svět IT a mobilních technologií byly vždy jeho vášní. Ve volném čase rád sportuje, čte, nebo se toulá přírodou. Ač uživatel Apple platformy, velmi dobře si rozumí i s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat