Realme dokončuje model Narzo 60x

Realme dokončuje model Narzo 60x
2023-09-02T13:30:24+02:00
• 2. 9. 2023

Zdroj: Amazon

Marketingovou kampaň k nadcházející novince zahajuje firma Realme, která pod vlastněnou značkou Narzo plánuje zástupce nesoucí označení 60x. Ven z dílny by se mohl dostat už někdy během září, přičemž se hodně spekuluje nad výraznou podobností s dvojicí Realme 11 a 11x. Momentálně poslední série Narzo obsahuje dva telefony – Narzo 60 a 60 Pro.

Střední cestou

Zahraniční média u modelu Narzo 60x očekávají, že výrobce do něj nasadí 6,72palcový displej založený na IPS LCD technologii. Hardwarovou stránku s největší pravděpodobností potáhne čipová sada Dimensity 6100+, kterou společnost MediaTek oznámila teprve před necelými dvěma měsíci.

Narzo 60x 1 1500x844x Narzo 60x 2 1500x844x

Zdroj: Amazon

Článek baterie o velikosti 5 000 mAh bude doprovázet nabíjecí technologie, jejíchž přesnou rychlost prozatím neznáme. Co se týče designového zpracování, tak to zřejmě do posledního detailu převezme od řady Realme 11. Tomu nasvědčují obrysy zařízení, které je součástí zveřejněných reklamních materiálů. Ovšem otazník visí nad nastavením hlavního objektivu.

Připravovaný přírůstek totiž v zadní části zabere masivní prstenec určený právě pro fotoaparáty. Jestli opět spojí 108MPx senzor ISOCELL HM6 od Samsungu a atraktivní cenovku, tak může sklidit velký úspěch. Další informace budou známy už v nejbližších dnech.

Zdroje: fonearena.com, gsmarena.com, amazon.in

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat