OUKITEL P5000E – co takhle mít vlastní elektrárnu? komerční článek

OUKITEL P5000E – co takhle mít vlastní elektrárnu? [komerční článek]
2023-09-08T07:08:54+02:00
• 8. 9. 2023

Zdroj: TOMTOP

Dnes tu máme něco velkého – a to doslova. OUKITEL P5000E je přenosná solární elektrárna o výkonu 2.200 W, a s kapacitou 5.120 Wh elektrické energie. K čemu by se ale mohla hodit?

Pokud rádi cestujete na delší čas do volné přírody, ale zároveň se neobejdete bez moderních technologií, které ke svému fungování potřebují elektrickou energii, máte často celkem problém. Ale i tento problém má řešení.
Přenosná solární elektrárna P5000E má rozměry 55 x 49 x 30 cm, a hmotnost 51 kg. V ruce ji tedy sice pocítíte, ale i malé auto vám ji naprosto v pohodě dopraví, kam potřebujete – ať už vyrážíte na kempingový výlet, nebo třeba na chatu, kde jinak nemáte elektřinu. Přístroj je navíc vybaven robustními kolečky a velmi praktickou teleskopickou rukojetí, takže manipulace je velmi snadná. A hodí se samozřejmě i na místě, kde elektrické vedení sice máte, ale výpadek elektřiny by vám způsobil nemalé problémy. Vyřešeno!

OUKITEL P5000E

Zdroj: TOMTOP

Proč LiFePO4?

Tato elektrárna umí vyrobit elektrickou energii ze slunečního svitu, a zároveň ji pro pozdější využití ukládá do vestavěných LiFePO4 akumulátorů. Pokud jste o nich ještě neslyšeli, tak vězte, že to je technologie poměrně blízká běžným Li-Pol článkům, které máme všichni v našich mobilních telefonech či jiné menší elektronice. Oproti nim ovšem mají LiFePO4 akumulátory řadu výhod, zejména vysoký jmenovitý proud, minimální ztráty a také pomalé samovolné vybíjení.

Články jsou velmi odolné, mají několikrát delší životnost, takže vydrží fungovat i více než 10 let bez významné změny vlastností. A mimo jiné jsou také mnohem lépe recyklovatelné, jelikož neobsahují jedovaté složky, jako je kobalt.

OUKITEL P5000E

Zdroj: TOMTOP

Co připojíte?

OUKITEL P5000E má celkem 18 vstupů a výstupů, včetně 1.800W AC nabíjecího portu, cigaretového nabíječe, či (samozřejmě) několika USB portů. Můžete tedy nabíjet téměř vše, co vás napadne: mobilní telefony, tablety, notebooky, kamery, světla… možnosti jsou neuvěřitelně široké a různorodé.

Co je velmi důležité i pro domácí použití: tato elektrárna má funkci UPS, což znamená, že se znamenitě hodí jako záložní zdroj napájení vašich přístrojů v domácnosti. V případě výpadku proudu se vaše přístroje během 10 ms přepnou na napájení z elektrárny, takže pokračujete ve fungování naprosto bezproblémově. Už žádná ztracená data či poškozené soubory v počítači při výpadku elektřiny!

Přepěťová ochrana navíc chrání vaši drahou elektroniku.

OUKITEL P5000E

Zdroj: TOMTOP

A co cena?

Pokud jste dočetli až sem a zaznamenali všechny výhody a možnosti, které vám elektrárna OUKITEL P5000E nabízí, určitě chápete, že vzhledem k použitým špičkovým technologiím a zpracování nemůže být levná. A taky není: běžná cena přesahuje 110.000 Kč, ovšem i tak za to rozhodně stojí: je to praktická investice na spoustu let.

Máme pro vás ovšem výbornou zprávu: právě nyní si můžete tento skvělý přístroj pořídit se slevou 41 %! To znamená, že může být vaše už za cenu 67.477 Kč, a to už je výrazné snížení. Cena už samozřejmě zahrnuje bezplatné doručení z německého skladu, a objednávat s kódem TCG5000E můžete ZDE.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat