Realme přináší sluchátka Buds Air 5 a Buds T300

Realme přináší sluchátka Buds Air 5 a Buds T300
2023-08-30T18:00:25+02:00
• 30. 8. 2023

Zdroj: Realme

Pondělní tisková konference věnovaná dvěma variantám dlouho očekávaného telefonu Realme GT5 mimochodem patřila také dvojici nových bezdrátových sluchátek. Oficiálně přichází základní provedení sluchátek Buds Air 5 a levnější řešení s názvem Buds T300. Čínský výrobce zároveň prozradil doporučené prodejní ceny, přičemž start prodeje byl stanoven hned na začátek příštího měsíce.

Ideál pro masy

Realme Buds Air 5 oceněná v přepočtu na 917 Kč nesou 12,4mm titanový měnič nebo hlavně technologii aktivního potlačení okolního hluku do výše 50 dB. Funkce Bluetooth 5.3 přidává možnost připojení ke dvěma zařízení najednou, známé kodeky AAC a SBC. U konstrukce vyniká odolnost IPX5, případně režim nízké latence (45 ms).

Realme Buds Air 5 1025x661x

Realme Buds Air 5 | Zdroj: Gizmochina

Samozřejmostí jsou dotykové plošky pro ovládání. Šestice přítomných mikrofonů se také zasadí o kvalitní hovory. Sluchátka vydrží maximálně 7 hodin provozu a v kombinaci s dobíjecím pouzdrem atakuje hranici téměř 40 hodin. Firma Realme má připraveny dvě barvy – bílou, modrou.

Model Buds T300 se odlišuje technologií ANC do 30 dB, odolností IP55 či čtyřmi mikrofony. Pozornosti nesmí uniknout podpora Spatial Audio a prodloužená 40hodinová výdrž. Za cenu zhruba 607 Kč můžete vybírat ze dvou provedení – černého, bílého.

Buds T300 846x580x

Realme Buds T300 | Zdroj: Gizmochina

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat