Motorola připravuje nevýraznou novinku Moto G54 aktualizováno

Motorola připravuje nevýraznou novinku Moto G54 [aktualizováno]
2023-08-26T19:30:01+02:00
• 26. 8. 2023

Zdroj: Motorola

Aktualizováno 26. 8.

Motorola zveřejnila první upoutávku k představení novinky Moto G54, ale kromě toho se mobil objevil v databázi certifikační autority TENAA, díky čemuž se nám nabízí fotografie mobilu. Kromě toho se dozvídáme i doplňující informace. Displej bude typu LCD a že přední strana ponese 16MPx foťák. Zatím ale nevíme, jaká procesor bude použit. K uvedení dojde již 5. září a zřejmě ne dlouho na to se dostane na český trh.

gsmarena 003 (2) 675x900x gsmarena 001 (9) 675x900x gsmarena 002 (2) 675x900x

Zdroj: gsmarena (se souhlasem)

Původní článek 5. 8.

Značka Motorola v rukách čínského Lenova i nadále pokračuje v rozšiřování svého portfolia, protože na veřejnost unikají první informace, které se protentokrát týkají modelu nesoucí název Moto G54 5G. Každopádně specifikace a zpracování telefonu nasvědčuje tomu, že půjde jen o průměrného zástupce do střední třídy, kde ho čeká spousta silných konkurentů.

Bez výjimečnosti

Dopředu by se měl postavit 6,5palcový displej s Full HD+ rozlišením a 120Hz obnovovací frekvencí. V proděravěném otvoru nahoře uprostřed má najít místo 16megapixelová selfie kamerka. Vnitřní šasi údajně vyplní neznámý procesor podporující 5G sítě vedle 8GB operační paměti RAM nebo 256GB interního úložiště, kam ještě přidají možnost rozšíření pomocí paměťové microSD karty (max. 1 TB).

Motorola Moto G54

Motorola Moto G54 | Zdroj: PhoneArena

Záda ponesou celkem dva fotoaparáty s hlavní 50MPx snímačem a 5 000mAh baterii, která bude doplněna o technologii rychlého nabíjení. Případní zájemci se mohou také těšit na boční skener otisků prstů či nejnovější verzi operačního systému Android (13) v základu. Výbavu podtrhují stereo reproduktory obohacené o populární technologii Dolby Atmos.

Nakonec na prodejních pultech se objeví alespoň čtyři barevné varianty (Ballad Blue, Coronet Blue, Outer Space) za zatím neznámou cenovku a navíc i neznámo kdy.

Zdroje: phonearena.com, gizmochina.com, gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat