Teplo a vlhko? Nebo zima a sucho? Nyní zjistíte snadno komerční článek

Teplo a vlhko? Nebo zima a sucho? Nyní zjistíte snadno [komerční článek]
2023-07-12T10:22:40+02:00
• 12. 7. 2023

Spoléhat se na subjektivní pocity se často nevyplácí: přesné údaje a konkrétní čísla řeknou mnohem více! A platí to i o teplotě či vlhkosti vzduchu. Naštěstí se už teď nemusíte spoléhat na nepřesné pocity, ale můžete vše potřebné vědět přesně. Poví vám to teploměr a vlhkoměr Xiaomi Mijia 2, navíc aktuálně za velmi zajímavou cenu (více na konci článku).

Jak vypadá?

Přístroj v jednoduchém, ale elegantním bílém provedení, je vybaven LCD displejem o úhlopříčce 1,5 palce. Tloušťka zařízení vás příjemně překvapí: díky své kompaktnosti se vejde prakticky kamkoliv: rozměry zařízení jsou 43 x 43 x 13 mm, hmotnost pak přibližně 100 gramů.

Xiaomi Mijia

Zdroj: TOMTOP

Co je v něm?

Xiaomi Mijia 2 má v sobě zabudován přesný švýcarský teploměr od renomované společnosti Sensirion. Díky tomu se můžete na uváděné údaje skutečně spolehnout: platí to pochopitelně i o druhém ze zobrazovaných číselných údajů, tedy o aktuální vlhkosti vzduchu. Navíc displej zobrazuje i snadno srozumitelné emotikony, takže jediným pohledem víte, zda je vaše klima příjemné či nikoliv.

Konektivita?

K zobrazení požadovaných údajů není třeba mít na očích samotný přístroj: vše uvidíte pohodlně přímo na displeji vašeho chytrého telefonu. Stačí si nainstalovat aplikaci Mi Home (z Google Play či App Store). Navíc je zařízení snadno propojitelné z dalšími chytrými zařízeními z rodiny Mijia.

A co údaje?

Xiaomi Mijia měří vnitřní teplotu v rozsahu 0 – 60 ° Celsia s přesností 0,1 °. Vlhkost dokáže změřit v rozsahu 0 – 99 % (přesnost 1 %). K bezdrátové komunikaci používá standard Bluetooth 4.2. Knoflíková baterie zajistí precizní fungování po dlouhou dobu.

Xiaomi Mijia

Zdroj: TOMTOP

Ne jeden, ne dva…

…ale rovnou 3 přístroje Xiaomi Mijia 2 nyní dostanete za extra výhodnou cenu! S využitím aktuální slevy mohou být brzy vaše za cenu 292 Kč, a to s doručením zdarma.
A to je opravdu „horká“ nabídka! Zní vám to lákavě? Objednat můžete přímo ZDE.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat