iQOO uvedlo levná ANC sluchátka TWS Air Pro

iQOO uvedlo levná ANC sluchátka TWS Air Pro
2023-05-25T16:33:40+02:00
• 25. 5. 2023

Zdroj: FoneArena

Čínská společnost Vivo a jejich druhá značka iQOO má za sebou tiskovou konferenci, kde došlo k oficiálnímu oznámení nejen nových telefonů nebo tabletu. Úvodním představením před širokou veřejností si prošla bezdrátová sluchátka nesoucí název TWS Air Pro. Případné zájemce by mohla oslovit velmi přijatelná cenovka vedle široké řady prémiových funkcí včetně oblíbené technologie ANC.

Jde to i levně

Sluchátka mají podobný design jako Apple AirPods, takže jsou posazeny jen částečně v uchu a postrádají klasickou špičku ze silikonu. Uvnitř se sice nachází 14,2mm měnič, ale každá „pecka“ váží pouze 4 gramy. Technologie ANC eliminuje hluk do výše 30 dB či režim nízké latence upravuje zpoždění zvuku až o 88 ms. Do kvalitu zvuku promlouvají hlavně tři funkce – 3D Panoramic Audio, DeepX 2.0 Stereo Effect, Monster Sound.

iqoo tws air pro 2 650x351x

Zdroj: FoneArena

Kostru s certifikací odolnosti IP54 ještě vyplňují 3 mikrofony také na redukci šumu během volání a 29mAh baterie. Samozřejmě nechybí dotykové plošky pro ovládání, rychlé párování, spárování k více zařízení najednou. Dodávané pouzdro obsahuje 420mAh baterii, která se zrychleně dobíjí přes USB-C vstup. Celková výdrž činí 30 hodin, kdežto sluchátka vydrží 6 hodin provozu. Nakonec celá komunikace probíhá pomocí Bluetooth ve verzi 5.3.

Na výběr dávají dvě barevné verze (bílá, černá) za prodejní cenu v přepočtu od 932 Kč.

iqoo tws air pro 1 1069x690x

Zdroj: Gizmochina

Zdroje: fonearena.com, gizmochina.com

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat