T-Mobile láká na tarif se slevou 28,2 %, obsahuje 12 GB FUP

T-Mobile láká na tarif se slevou 28,2 %, obsahuje 12 GB FUP
2023-04-11T09:35:02+02:00
• 11. 4. 2023

Zdroj: T-Mobile

2

Nedávno Vodafone uvedl Limitovaný tarif start, který například obsahuje 3 GB FUP, volné minuty a SMS zprávy, přičemž cena je lehce nad hranicí tři sta korun. T-Mobile mezitím uvádí tarif, který je podstatně dražší, ale má trochu vyšší specifikace.

Data 12 GB Plus

T-Mobile se rozhodl, že nabídne do konce dubna tarif, který pojmenoval Data 12 GB Plus. Základem je zde tedy FUP o objemu 12 GB, ale operátor navíc láká na službu Pořád online. U ní ale po vyčerpání dat sice je připojení k dispozici, ale je omezeno na rychlost 256 Kbps, což stačí maximálně na chatovací aplikace.

Součástí je 150 minut a 150 SMS do každé sítě. U Data 12 GB Plus operátor nabízí slevu ve výši 28,201 %, tedy původní cena je 695 Kč. Nabídka je dostupná jen na webu operátora a navíc ji mohou využít jen nový zákazníci, nebo ti, kteří přechází z předplacenky.

Data 12 GB Plus 490x658x

Zdroj: T-Mobile

V tomto případě operátor vyžaduje uzavření smlouvy na dobu neurčitou, přičemž sleva platí na dobu 60 měsíců. Zde ale očekáváme, že operátor po vypršení doby nabídne něco jiného.

Zdroj: twitter.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Líbí se mi „obdiv“ médií, jak se rozplývají nad rádoby úžasnými slevami, přitom je to falešná hra, jakou svět neviděl. Všude jinde v cizině se operátoři chovají jak Ježíšek, tarify tam jsou fest levnější, a tady dají slevu pár korun a tváří se jako by spasili svět…

tvl furt s tím čarují a furt to stejně vychází předražené jako prase,je to nekonečné a neskutečné veřejné okrádání klientů za podpory této bolševické vlády a není možné s tím pohnout už tolik let. To už není ani hnus fialový, ale ani vhodný výraz proto neexistuje .Šmejdi.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat