Únik přibližuje první specifikace Oppo Find N3

Únik přibližuje první specifikace Oppo Find N3
2023-03-31T22:48:57+02:00
• 1. 4. 2023

Zdroj: Oppo

Třetí generace skládacího modelu Find N od společnosti Oppo je sice ještě otázkou vzdálené budoucnosti, ale na veřejnost se už teď unikají první prvky ze seznamu výbavy, které můžou být její součástí. Telefon s největší pravděpodobností projde jen přirozeným vývojem, což znamená, že bude k vidění třeba o generaci novější procesor nebo lehce vylepšený fotoaparát.

Času má dost

V prvé řadě naroste úhlopříčka vnitřního displeje, který se ze 7,1 palce má dostat na rovných 8 palců při ještě vyšším rozlišení (2 440 x 2 268 pixelů) nebo 120Hz obnovovací frekvenci. Další změnu čeká hardwarová sestava a tu hodlají oživit čipovou sadou Snapdragon 8 Gen 2 od Qualcommu. Celkovou výdrž by měl udávat článek baterie o velikosti 4 805 mAh, kde nebude chybět ani technologie rychlého nabíjení.

Součástí úniku jsou mimo jiné i snímače u fotoaparátů. Větší displej uvnitř možná nabídne 32MPx selfie kamerku, zatímco menší vnější displej ponese 20MPx snímač. Zadní část získá tři senzory fotoaparátu v tomto složení – hlavní 50MPx Sony IMX890 s IOS technologií, ultra široký 48MPx Sony IMX581, 32MPx teleobjektiv.

OPPO Find N Product Lifestyle 03 1300x975x

Oppo Find N; Zdroj: Oppo

Vzhledem k tomu, že se hodně hovoří o tenkém designu či kulatém ostrůvku pro zadní objektivy, tak nelze vyloučit velká podobnost s modelem Vivo X Fold 2 ze stejného holdingu BBK Electronics.

Zdroje: gizmochina.com, gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat