Ta nejlepší seznamka v mobilu komerční článek

Ta nejlepší seznamka v mobilu [komerční článek]
2023-02-08T07:11:05+02:00
• 8. 2. 2023

Zdroj: Austin Loveing

V dnešní době si život bez mobilního telefonu již ani neumíme představit. Máme v něm uloženy všechny důležité kontakty a provází nás celým dnem. Od ranního budíku, přes dopolední připomínání schůzek v kalendáři po večerní měření tepu při běhání a poslouchání podcastu před spaním. Nelze se tedy divit, že přes něj chceme kontaktovat nejen všechny ty, které již známe, ale také ty, které bychom teprve poznat chtěli. K tomu nám perfektně poslouží české seznamky.

Kterou vybrat

Seznamovacích aplikací se na trhu pro operační systém Android i iOS objevuje při vyhledání hned několik. Od těch více známých zejména pro mladší zájemce, tak po méně známé jak pro starší, tak pro minoritní skupiny. Nalezneme zde tedy nejen aplikace vhodné spíše k flirtování nebo letmému seznámení s možným vývinem v hlubší vztah, tak aplikace, v nichž mají hlavní slovo pouze ženy a muži jsou v pozici čekajících princů na bílém koni. Některé jsou vyvinuté v zahraničí, takže jsou zejména v angličtině nebo jen s částečným překladem do češtiny, ale nalezneme mezi nimi i čistě české vývojářské projekty, u kterých se nemusíme bát, že by nás v nich zaskočil cizí jazyk.

Principy výběru partnera

Každá aplikace má jiný systém vyhodnocení vhodnosti partnera. V některých si je volí sami uživatele na základě fotografie a dalších údajů o potenciálním partnerovi, v jiných aplikace vyhodnocuje a přiřazuje na základě zadaných kritérií vhodnost páru sama. Mnohé „appky” také umožňují ovlivnit vybraný okruh vzdáleností od svého bydliště, věkovou hranici či jiné požadavky, které vám pomohou si najít ideálního parťáka, tak jak si představujete. Často je také možné v aplikaci nastavit, jestli hledáme zájemce na dlouhodobé partnerství, nezávazné kratší oťukávání nebo jen na výlety a sportovní aktivity nebo kulturní akce. Bizarností je například aplikace, která umožňuje prvotní kontakt pouze přes rozmazaný video hovor.

Pozor na podvodníky

Ne všechny mobilní seznamovací aplikace mají povinné ověření uživatelů při jejich přihlášení, takže se bohužel může poměrně často stávat, že naletíte na lep nějakému podvodníkovi. Ten si z vás v tom lepším případě bude chtít jen utahovat, naslibuje vám hory doly a naláká vás na schůzku pod falešnou identitou. V těch horších případech jim může jít o váš majetek, osobní údaje nebo jiné nekalé úmysly. Dobře si tedy doporučujeme ověřit, s kým máte tu čest. Například ptaním se na ty samé údaje několik dní po sobě, abyste ověřili, že tak skutečně jsou. Můžete je skusit ověřit na jiném místě na internetu, nebo rovnou použít aplikaci, která proces ověření udělá za vás. Chraňte sebe i své údaje a majetek. Buďte obezřetní.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat