Xiaomi poodhaluje tablet Pad 6 aktualizováno

Xiaomi poodhaluje tablet Pad 6 [aktualizováno]
2023-04-14T19:30:25+02:00
• 14. 4. 2023

Zdroj: Dotekomanie.cz

Aktualizováno 14. 4.

Představení tabletu od Xiaomi se blíží, což ostatně potvrzuje i sám výrobce. Ten mimo jiné uvádí datum. Stane se tak 18. dubna a kromě toho se dočkáme i nového chytrého náramku. Xiaomi také začíná potvrzovat specifikace. Tablet bude vybaven procesorem Snapdragon 8+ Gen 1 a displej nabídne 2.8K rozlišení se 144Hz obnovovací frekvencí. Má se jednat o 11palcový displej.

Xiaomi Pad 6 displays 690x920x Xiaomi Pad 6 chipsets 690x920x

Zdroj: Xiaomi

Aktualizováno 15. 2.

Po nějaké době dává o sobě znát zatím nepředstavený tablet od Xiaomi, Xiaomi Pad 6. Tentokrát máme k dispozici fotografie, které potvrzují předpokládaný design. Kromě toho se dozvídáme, že by baterie měla mít kapacitu 10 000 mAh a měla by se nabízet 67W technologie nabíjení. K představení by mělo dojít na konci měsíce, ale zatím není jasné, jestli budou tablety uvedeny jen pro čínský trh, nebo se bude jednat o globální představení.

leaked images of xiaomi pad 6 reveal design similar to xiaomi 12 600x600x leaked images of xiaomi pad 6 reveal design similar to xiaomi 12 1 600x600x

Zdroj: gizmochina (se souhlasem)

Původní článek 21. 12.

Již brzy bychom se měli dočkat nových tabletů od Xiaomi. Novinky se mají jmenovat Xiaomi Pad 6 a Xiaomi Pad 6 Pro. Zatím sice nevíme, jak budou vypadat, ale máme zde náznaky specifikací, které bychom měli očekávat.

Xiaomi Pad 5 – tablet, který nemá konkurenci [recenze]

Xiaomi Pad 6 a Xiaomi Pad 6 Pro

Dalo by se říci, že dojde k posunu u procesorů. Xiaomi Pad 5 Pro měl ve výbavě Snapdragon 870. Právě tento procesor bude použit u Xiaomi Pad 6. Verze Pro naopak dostane modernější typ. Mělo by se jednat o Snapdragon 8+ Gen 1, což je dobrý posun, ale nebude zde verze, která by měla nejnovější model od Qualcommu.

V obou případech se mají nabízet displeje s obnovovací frekvencí 120 Hz. Bohužel jen víme, že Xiaomi Pad 6 Pro bude mít rozlišení 1880 x 2880 pixelů. Dá se odhadovat, že dojde k zachování úhlopříček. Je ale otázkou, jestli si společnost nachystá i nějaké vychytávky, nebo se bude jednat jen o pozvolné vylepšení.

Screenshot 25 1533x1016x

Zdroj: Xiaomi

Tablety Xiaomi Pad 6 a Xiaomi Pad 6 Pro budou představeny s největší pravděpodobností v prvním čtvrtletí příštího roku. Dá se očekávat, že se brzy dozvíme další specifikace, případně společnost Xiaomi začne zveřejňovat některé podrobnosti postupně.

Zdroje: gizmochina.com, gizmochina.com, gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat