Podívejte se na první snímky chytrých hodinek Amazfit GTR Mini

Podívejte se na první snímky chytrých hodinek Amazfit GTR Mini
2023-02-03T13:30:55+02:00
• 3. 2. 2023

Zdroj: GSM Arena

Ačkoliv společnost Amazfit letos zatím neuvedla žádné chytré hodinky, objevily se čerstvé snímky Amazfit GTR Mini, které budou uvedeny v návaznosti na řadu GTS Mini, jež přináší hodiny s obdélníkovým tvarem.

Amazfit GTR Mini první pohled

Řada GTR Mini, která bude rozměrově menším ekvivalentem ke klasické řadě GTR, přichází s klasickým kruhovým tvarem ciferníku. Hodinky Amazfit GTR Mini nabídnou 1,28palcový 2.5D AMOLED displej zasazený do pouzdra z nerezové oceli. Na pouzdře se na pravé straně nachází pouze jedno jediné tlačítko. Hodinky jsou vybaveny GNSS přijímačem, který podporuje GPS, QZSS, BEIDOU a Galileo standardy.

amazfit gtr mini 3 802x808x

Zdroj: GSMArena

Hodinkám samozřejmě nechybí ani funkce pro sledování zdraví. Samozřejmostí je nepřetržitý monitoring srdečního tepu, měření okysličení krve SpO2 nebo stresu. Nechybí ani podpora zaznamenávání sportovních aktivit, kterých Amazfit GTR Mini umí sledovat více než 120.

amazfit gtr mini 2 807x811x

Zdroj: GSMArena

Hodinky rovněž dokáží aktivitu automaticky rozpoznat a zaznamenat. Co se energie týče, jsou GTR Mini vybaveny 500mAh baterií a jsou poháněny systémem Zepp OS.

amazfit gtr mini 1 808x810x

Zdroj: GSMArena

Párování s telefonem funguje klasicky přes Bluetooth 5.1 LE. Hodinky lze spárovat s jakýmkoliv telefonem, na kterém běží alespoň Android 7 nebo iOS 12 a vyšší. Nabízeny budou v barvách půlnoční modrá, růžová a černá.

Zdroj: gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Jakub Sobotka

Působí v IT a svět IT a mobilních technologií byly vždy jeho vášní. Ve volném čase rád sportuje, čte, nebo se toulá přírodou. Ač uživatel Apple platformy, velmi dobře si rozumí i s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat