Oppo oznámilo nová TWS sluchátka Enco Air2

Oppo oznámilo nová TWS sluchátka Enco Air2
2022-03-27T16:30:21+02:00
• 27. 3. 2022

Zdroj: Oppo

Po boku mobilní novinky Oppo K10 byl oficiálně oznámen také jeden přírůstek mezi bezdrátová sluchátka, která budou zapadat do populární řady Enco. Jedná se o druhou generaci Enco Air, a přestože mají velmi podobné zpracování, tak samozřejmě získaly pár drobných vylepšení. Ta ovšem nedonutí majitele k přechodu na aktuální verzi.

Žádná sláva

Sluchátka Enco Air2 disponují 13,4mm membránovými měniči z titanu, které mimo jiné přinášejí kvalitnější zvukový výstup. Napomáhají k tomu i nové efekty Enco Live. Herní režim snižuje latenci zvuku na 80 ms a AI technologie u funkce potlačení šumu se stará o lepší zvuk při telefonování.

Enco Air2 4 1304x669x Enco Air2 5 3840x1800x

Zdroj: Oppo

Komunikaci mezi Android či iOS zařízeními probíhá přes Bluetooth 5.2. Každé sluchátka obsahuje 27mAh baterii a dodávané pouzdro dostalo 440mAh baterii. Samostatně zvládnou 4 hodiny poslechu nebo při kombinaci s pouzdro udávají až 24 hodin provozu. Obdržená certifikace IPX4 by měla vystačit na běžné sportování.

Výrobce ještě přidal dotykové plošky pro ovládání hovorů, hudebního přehrávače a vzdálené ovládání spouště fotoaparátu, což platí jen v rámci vlastního systému ColorOS. Seznam uzavírají audio kodeky AAC/SBC. Prodej dvou barevných provedení (bílé, modré) startuje od 29. března za lákavou cenu v přepočtu 737 Kč.

Enco Air2 1 923x759x Enco Air2 2 1024x565x

Zdroj: Oppo

Zdroje: oppo.com, fonearena.com, gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat