Mobily Asus ROG Phone 7 se ukazují na fotografiích aktualizováno

Mobily Asus ROG Phone 7 se ukazují na fotografiích [aktualizováno]
2023-03-30T16:30:49+02:00
• 30. 3. 2023

Zdroj: Asus

Aktualizováno 30. 3.

Na začátku února se objevily první informace o nadcházejících herních smartphonech od Asus. Novinky se budou jmenovat ROG Phone 7, ROG Phone 7D a ROG Phone 7 Ultimate. Je více méně jasné, že některé verze budou osazeny procesory Snapdragon 8 Gen 2, přičemž varianta ROG Phone 7D by mohla nabídnout Dimensity 9200+. Displeje budou typu AMOLED s frekvencí 165 Hz. Samotné baterie by měly nabídnout kapacitu 6000 mAh a zřejmě bude zajištěna podpora pro 65W nabíjení.

gsmarena 005 1095x900x gsmarena 004 1095x900x gsmarena 001 1109x900x

Zdroj: GSMArena (se souhlasem)

Původní článek 10. 2.

Herní série ROG (Republic of Gamers) od společnosti Asus se rozšíří určitě v letošním roce a nejnovější zpráva přibližuje rovnou tři telefony ROG Phone v 7. generaci. Poslední řada lákala na nejlepší procesory od Qualcommu a MediaTeku, přičemž tomu nemá být jinak v rámci připravovaných novinek, protože oba dodavatelé již nabízejí aktualizované čipy.

Velká očekávání

Do celosvětového prodeje by se měla dostat dvojice ROG Phone 7 a ROG Phone 7 Ultimate, mezi nimiž hlavní rozdíl bude tvořit hardwarová + paměťová konfigurace. Poté do třetice poznáme i model ROG Phone 7D jako jediný s odlišným procesorem, který pravděpodobně zavítá pouze na mobilní trh v Číně.

U základního provedení můžeme očekávat Snapdragon 8 Gen 2 od Qualcommu nebo interní úložiště o velikosti 256 GB. Verze nesoucí přívlastek Ultimate údajně získá 16GB operační paměť RAM a větší 512GB úložiště na uživatelská data. Poslední model ROG Phone 7D má především zaujmout čipovou sadou Dimensity 9200 od MediaTeku.

Všeobecně tyto telefony budou disponovat asi AMOLED displejem s vyšší obnovovací frekvencí či poběží pod poslední verzí operačního systému Android 13. Závěrem lze dodat, že první zdroje ze zahraničí hovoří o oficiálním oznámením během letních prázdnin. Do té doby nepochybně ještě dorazí hromada úniků.

Asus Rog Phone 7 1080x1647x

Zdroj: TheTechOutlook (se souhlasem)

Zdroje: thetechoutlook.com, gizmochina.com, gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat