Apple spouští službu Pay Later

Apple spouští službu Pay Later
2023-03-30T15:00:18+02:00
• 30. 3. 2023

Zdroj: Apple

Oblíbená platební služba Apple Pay se dočkala zajímavého rozšíření, které dnes kalifornský gigant oficiálně představil před širokou veřejností pod názvem Apple Pay Later. Ovšem předběžný přístup ke službě mají pouze náhodně vybraní uživatelé přes speciální pozvánky. Firma počítá s širším spuštěním na domácí půdě až v nadcházejících měsících. Zbytek světa je zatím v nedohlednu.

Bez poplatků a úroků

Tento finanční produkt má uživatelům v podstatě nabídnout to, co už můžete znát i u nás od některých bank. V prvé řadě rozdělit platbu u zakoupeného zboží celkem do 4 plateb. Ty následně musí proběhnout během dalších 6 týdnů. Vše bez jakýchkoliv poplatků a úroků.

Pay Later 2 1543x2160x Pay Later 1 1543x2160x Pay Later 3 1543x2160x

Zdroj: Apple

Druhou variantou je možnost požádání o půjčku v rozmezí 50 – 1 000 dolarů za stejných podmínek jako u nákupu. K ověření totožnosti stačí pouze funkce Face ID, Touch ID nebo přístupový kód k odemčení zařízení. Každopádně Apple vůbec neobjasnil druhou stranu mince. Co se stane v případě nesplacení jistiny.

Služba mimochodem funguje jen ve Spojených státech a hlavně všude tam, kde je akceptována platba pomocí Apple Pay včetně nákupů v internetových obchodech. Vše je postaveno na programu Mastercard Installments a úzké spolupráce s bankou Goldman Sachs.

Zdroj: apple.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat