Instagram zavádí možnost plánování příspěvků pro tvůrce ve své aplikaci

Instagram zavádí možnost plánování příspěvků pro tvůrce ve své aplikaci
2022-11-10T18:00:15+02:00
• 10. 11. 2022

Zdroj: Dotekománie

Instagram zavádí pro tvůrce obsahu funkci, která jim umožní plánovat příspěvky, jakou jsou fotky nebo videa Reels a další. Na této funkci vývojáři pracovali několik posledních týdnů a nyní se dostává k samotným tvůrcům.

Instagram zavádí jednu užitečnou novinku pro tvůrce

Pro to, abyste měli k této funkci přístup, musíte mít účet pro tvůrce, nebo pro firmy. Tyto účty nyní mohou využívat funkce plánování integrované přímo v aplikaci namísto studia pro tvůrce, nebo aplikací třetích stran. Funkce byla testována s vybranou skupinou uživatelů a umožňuje plánování až 75 dní dopředu. U příspěvku v pokročilém nastavení pak stačí vybrat možnost naplánovat tento příspěvek a vybrat datum a čas zveřejnění.

1667897632 screenshot 2022 11 08 165202 story 760x962x

Zdroj: Neowin

Naplánovaný příspěvek se poté objeví v sekci Naplánovaný obsah přes nabídku hamburgerového menu. Zatím není jasné, zdali bude tato funkce přístupná i pro běžné instagramové uživatele. Instagram by také měl zavést jakýsi systém hodnocení, či úspěchů. Ty bude možné odemknout tak, že se budou uživatelé více zapojovat do interakcí jako je vytváření obsahu ve spolupráci s jinými tvůrci, používání zvuků a efektů, které jsou aktuálně trendy a také například vytvořením alespoň jednoho Reels videa za týden. Instagram tak chce více přetáhnout uživatele od konkurenčních platforem.

Zdroj: neowin.net

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Jakub Sobotka

Působí v IT a svět IT a mobilních technologií byly vždy jeho vášní. Ve volném čase rád sportuje, čte, nebo se toulá přírodou. Ač uživatel Apple platformy, velmi dobře si rozumí i s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat