GUG listopad – Vítr fouká do zahrad. A GUG pořádá akce

GUG listopad – Vítr fouká do zahrad. A GUG pořádá akce
2022-11-02T09:30:53+02:00
• 2. 11. 2022

GUG.cz je komunita lidí, kteří rádi předají své vědomosti a u toho se sami učí něco nového. Jsme učitelky, podnikatelé, vývojářky i obyčejně neobyčejní geekové :) Pořádáme setkávání, streamujeme přednášky a další akce s jediným cílem – vzdělávat Česko v technologiích. Tohle je náš newsletter o dění v komunitě a věcech, které nás baví.

unnamed 600x200x

ZPRÁVY Z KOMUNITY

I v říjnu jsme byli všude. Dominik v New Yorku na Firebase Summit, po cestě domů se stavil na marockém DevFestu v Casablance. Vzpomněli jsme si na DevFest 2018, kdy jsme stylově po venue rozházeli balíky sena a ověřili si, že lidi mají alergie. Filip, Terka a Lída byli hodně v Ostravě. Na networkingu o budování komunit s dopadem a na Colors of Finance. Všichni, kdo jsme mohli, jsme se v říjnu taky sešli v pražském Googlu na naše interní setkání, tzv. pozdimní gugování, kde jsme řešili AI, náš komunitní toolkit (Slack, Notion, Talkbase:), digitální úklid, poslechli jsme si o Bitcoinu, o práci v Googlu i o nejnovějších trendech ve světě komunitního fungování. Uspořádali jsme dva DigiDay #EDU o kybernetické bezpečnosti a vše důležité jsme sepsali do článků. Proběhl BUMeeting, volná místa zmizely za 1 den. V říjnu jsme byli svědky jedněch zásnub a přivítali jsme 12 nových gugerek a gugerů. Chceš vzdělávat Česko v technologiích a účastnit se našich setkání taky? Přidej se k nám.

NEJBLIŽŠÍ AKCE

Neděle 13. 11. v Praze bude foto procházka. Chceš, aby tvoje fotky vypadaly jako když je fotíš telefonem, a ne kalkulačkou? Zaregistruj se a přijď.

Úterý 15. 11. startuje oficiálně Digitální směna. Je pro lidi, kteří si chtějí osvojit ZÁKLADNÍ digitální dovednosti. Ve svém tempu, s odbornou pomocí a komunitně. Díky podpoře DigiCo je možné si ji střihnout za 0 Kč.

Sobota 19. 11. v Brně Hackathon. Přijď se učit React pod vedením Przeczi. Musíš být člen/kou GUG.cz nebo rodinným příslušníkem, protože vše ještě ladíme pro veřejnost. Dík! A přjď!

Čvrtek 24. 11. O Javě v Jihlavě. Otevření registrací vyhlížej na sockách GDG Jihlava a na našem webu.

RANDOM

Chceš se stát Google Certified Trainer pro rok 2023? Přihlášky jsou otevřeny do 1. prosince. Jsi office manager/ka a potřebuješ lidi nalákat do kanceláře? Měl by v tom umět pomoci Officely. Jsi designér/ka a chceš vidět, jak budou tvoje designy vypadat, až je někdo pošlape a zahodí? Zkus Fockups, protože svět není vždy dokonalý. No a pokud chceš nahlédnout na práci umělců a umělkyň v Pixaru, můžeš se přiučit tady v Pixar in a Box.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Redaktor si nevyplnil profil

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat