T-Mobile mění nabídku tarifů a zpřístupňuje 5G všem zákazníkům

T-Mobile mění nabídku tarifů a zpřístupňuje 5G všem zákazníkům
2022-10-05T10:49:10+02:00
• 5. 10. 2022

Zdroj: T-Mobile

3

T-Mobile se rozhodl, že již nebude omezovat 5G síť jen na některé tarify. Nově umožní využívat nejnovější generaci všem, a to včetně klientům, kteří mají předplacené karty. Současně jsme se dočkali revidované nabídky tarifů, přičemž ty levnější mají ve specifikacích i službu Pořád online.

„Službu Pořád online jsme představili minulý rok a od té doby přinesla významnou změnu zákaznického chování a ukončila sebeomezování v čerpání dat. Zákazníci, kteří si zapínají Pořád online, vnímají jistotu, kterou jim tato služba poskytuje, a nemusí se bát, že jim dojdou data na ty nejdůležitější aplikace. I proto jsme se rozhodli dát ji do všech nových tarifů,“ dodává Maximiliano Bellassai, obchodní ředitel T-Mobile Czech Republic.

Nové tarify

Operátor se pustil do změny své nabídky tarifů, které začnou platit od dnešního dne. Postupně chce všechny své klienty převést na novinky. První takovou várkou je série Pořád online, která obsahuje celkem 7 tarifů, které se liší jen FUP. To je od 1 do 10 GB, přičemž všechny obsahují neomezené volání a neomezené SMS zprávy. Cena zde startuje na 510 Kč měsíčně.

porad online 714x157x

Zdroj: T-Mobile

Druhá kategorie je Neomezené 5G tarify, kde nejlevnější je za základní cenu 930 Kč. Má k dispozici 15 GB pro plné využití rychlosti, ale následně je po vyčerpání omezena na 10 Mbps. Skutečně neomezený tarif přijde na 1340 Kč měsíčně.

porad online 709x301x

Zdroj: T-Mobile

Poslední kategorií nebo spíše sérií tarifů jsou speciální, které jsou určeny pro studenty a seniory. Zde se již nabízí nejrůznější varianty, a to včetně neomezených.

porad online 709x207x

Zdroj: T-Mobile

„Technologie 5G představuje novou etapu ve vývoji mobilní komunikace, poskytuje vyšší kapacitu přenosu dat, je efektivnější a bezpečnější. Nároky na rychlé a neustálé sdílení dat rostou a 5G dokáže tuto potřebu řešit. Věříme, že digitální budoucnost je tu pro všechny a naším cílem je, aby na ni naši zákazníci mohli přejít co nejdříve,doplňuje Maximiliano Bellassai.

Zdroj: Tisková zpráva

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Radovan Kepák

6. 10. 2022, 21:01

Jsem zvedavy, jak to bude u me, retencni mi dalo slevu s garanci 10 let na to, ze mi cenu nezvednou :-D

Lucie Budínová

VIP 5. 10. 2022, 18:42

Už nevědí co by za ten paušál chtěli. Děs.

„Technologie 5G představuje novou etapu ve vývoji mobilní komunikace, poskytuje vyšší kapacitu přenosu dat, je efektivnější a bezpečnější. Nároky na rychlé a neustálé sdílení dat rostou a 5G dokáže tuto potřebu řešit. Věříme, že digitální budoucnost je tu pro všechny a naším cílem je, aby na ni naši zákazníci mohli přejít co nejdříve,“
Zrovna včera jsem zkoušel po delší době ve Vršovicích slavné 5G,načte se to samo při připojení internetu, tak jsem si zkusil stáhnout pár věcí,obrázky,aplikace a písničky, můžu říct že to funguje úplně stejně jako na 4G.O nějaké rychlosti nemůže být ani řeči. Je to zase další zlodějna jak ojebat zákazníka a dostat z něj co nejvíce peněz a to že operátor přepne automaticky na nový tarif je totální nehoráznost, slušně řečeno. Jak je to možné, když se nikoho neptají? I když v téhle banánové republice je možné všechno. Ještě dodávám že mám telefon Asus ZenFone 8.Tedy 5 G jak vyšité…

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat