Série iQOO 11 také dostane Snapdragon 8 Gen 2

Série iQOO 11 také dostane Snapdragon 8 Gen 2
2022-10-03T16:30:21+02:00
• 3. 10. 2022

Zdroj: iQOO

Čipová sada Snapdragon 8 Gen 2 od Qualcommu bude hodně horké zboží, po kterém sáhne i herní značka iQOO v případě dvojice iQOO 11 a iQOO 11 Pro. Přestože procesor bude představen až v polovině příštího měsíce, tak patrně neexistuje žádný výrobce, který by nepočítal s jejím okamžitým nasazením. Čínský výrobce může oba telefony oznámit někdy začátkem roku 2023.

Lepší než předtím

V přední části se údajně ukáže panel E6 AMOLED od Samsung, který navíc dostane zakřivené okraje po stranách. Dále nabídne 144Hz obnovovací frekvenci nebo QHD+ rozlišení. Odemykání zařízení má zajistit čtečka otisků prstů přímo pod displejem.

iQOO 10 1 688x594x iQOO 10 Pro 641x592x

iQOO 10 a iQOO 10 Pro | Zdroj: iQOO

Vedle vzpomínaného Snapdragonu chtějí postavit až 16GB paměť RAM a 512GB úložiště na uživatelská data. Oba modely u hlavního objektivu vzadu zřejmě získají 50MPx snímač IMX866 od Sony, přičemž varianta Pro vynikne ještě vlastním ISP čipem Vivo V2 a díky němu přinese podstatně kvalitnější fotografie.

Další rozdíl by mohl vzniknout u rychlosti nabíjení. Základní verze může podporovat rychlost 120 W, a u vyšší verze se objeví dokonce 200W nabíjení. Posledním dílkem do dnešní skládačky se stává operační systém Android 13. Bližší podrobnosti lze očekávat už v dalších týdnech.

Zdroje: gizmochina.com, gizmochina.com, gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat