Tarify YOU NEO jsou nově šetrné k přírodě a jeden je levnější, chlubí se O2

Tarify YOU NEO jsou nově šetrné k přírodě a jeden je levnější, chlubí se O2
2022-09-01T16:30:02+02:00
• 1. 9. 2022

Zdroj: O2

Vodafone oznámil tento týden, že prodlužuje dostupnost dvou limitovaných tarifů. Jeden nabízí za 450 Kč například 10 GB FUP, přičemž první měsíc dostane zákazník neomezenou porci dat. Druhý pak je za cenu pod tři sta korun a nabízí neomezené volání. Na druhou stranu dal o sobě vědět virtuál Kaktus, který představil upravenou verzi tarifů s neomezenými daty za 300 Kč, ale rychlost je 2 Mbps. Nyní přichází O2 s upravenou nabídkou pro začátek školního roku.

Tarif YOU NEO

O2 se rozhodlo, že do konce měsíce října bude nabízet tarif YOU NEO se slevou 150 Kč. Ve výsledku tak lze získat za 599 Kč neomezené volání, neomezené SMS zprávy a rychlost 10 Mbps, přičemž zde není jakékoliv FUP. Jde ale jen o limitovanou nabídku. O2 si ale přichystalo ještě jednu verzi, která nabízí stejné parametry, ale cena zůstala zachována na 749 Kč měsíčně. Jeden rozdíl zde je. K tomuto dražšímu tarifu je navíc notebook Acer Aspire 3 (A315-34-C8LS – 15,6 “ Full HD, Intel Celeron N4120, 4GB, 128SSD, Intel UHD).

„Hledali jsme cestu, jak vytvořit balíček, kde bychom spojili vše, bez čeho se mladá generace neobejde. K neomezenému tarifu jsme proto přidali parťáka do školy v podobě výkonného notebooku Acer Aspire 3. Díky němu bude plnění úkolů, vytváření prezentací a seminárních prací zase o něco jednodušší,“ říká Silvia Cieslarová

Ben Elly tarif YOU NEO 1386x780x

Zdroj: O2

O2 navíc startuje novou kampaň zaměřenou na mladé. Současně operátor uvádí, že všechny verze tarifů YOU NEO jsou nově šetrnější k přírodě. Jednoduše řečeno, O2 bude investovat finanční prostředky do podpory projektů omezující uhlíkovou stopu, respektive takové, které pohlcují oxid uhlíku z atmosféry.

„V O2 jsme si dobře vědomi toho, že udržitelnost a rovnováha hraje v moderním světě klíčovou roli. Proto chceme oslovit právě mladší generaci, aby nad uhlíkovou stopou nejen přemýšlela, ale aby měla také jednoduchý nástroj, jak ji u sebe aktivně snižovat. Právě O2 YOU tarify mohou sloužit jako první krok ke změně,“ dodává Milan Ruttner.   

Zdroj: Tisková zpráva

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat