Xiaomi spustilo předprodej chytrého displeje Smart Home Display 6

Xiaomi spustilo předprodej chytrého displeje Smart Home Display 6
2022-07-26T13:30:43+02:00
• 26. 7. 2022

Zdroj: Gizmochina

Společnost Xiaomi právě teď rozšiřuje nabídku chytrých doplňků do domácnosti a rovnou do předprodeje má namířen chytrý displej s názvem Smart Home Display 6. Pokud patříte mezi fanoušky této značky a dlouho pošilháváte po zařízení typu Echo Show od Amazonu, tak čínský gigant přichází na trh s velmi povedeným řešením. To samozřejmě využívá nasbíraných zkušeností od dřívějších generací.

V jednoduchosti je síla

Firma Xiaomi sice toho dodnes moc neprozradila, ale minimálně odhalila všechny klíčové prvky zařízení. Přední stranu okupuje displej o úhlopříčce 6 palců, který je postaven nad výraznou reprosoustavou. Dále nelze přehlédnout základní 2megapixelovou kamerku a díky posuvníku ji můžete snadno zablokovat pro maximální soukromí, což platí také u nasazeného mikrofonu nejen pro telefonování.

xiaomi smart home display 61 687x388x

Zdroj: Gizmochina

Po stisknutí tlačítka v boční části dojde k vypnutí jak mikrofonu, tak zároveň k deaktivaci hlasového asistenta Xiao AI. Zadní strana nenabízí nic jiného než praktický stojánek. Ten údajně umí stát na jakékoliv povrchu. Součástí proprietárního systému je dětský režim nebo možnost fungování jako centrální rozbočovač pro další chytré doplňky v rámci stejného ekosystému.

V současnosti běží jen zmiňovaný systém předobjednávek, kde Smart Home Display 6 pořídíte za atraktivní cenu v přepočtou 1 244 Kč.

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat