Bang & Olufsen oficiálně oznámil sluchátka Beoplay EX

Bang & Olufsen oficiálně oznámil sluchátka Beoplay EX
2022-04-21T18:00:34+02:00
• 21. 4. 2022

Zdroj: Bang & Olufsen

Dánská společnost Bang & Olufsen ohlašuje příchod nových sluchátek do uší, která se nebudou bát srovnání s AirPods Pro od Applu. Tomu ostatně odpovídá i konečná prodejní cena zdaleka překonávající zmiňovanou konkurenci. Dnešní novinka nese název Beoplay EX a opět vyniknou kvalitním zvukem, zvýšenou odolností nebo řadou velmi užitečných funkcí.

Po vlastní ose

Pouze sázka na značku není jediný důvod pro vysokou cenu. Oproti předchůdcům ve vlastní řadě mají sluchátka přepracovaný design od známého návrháře Thomase Bentzena. Uvnitř každého sluchátka se nachází 9,2mm zvukový měnič a dohromady tři mikrofony spjaté především s technologií adaptivního ANC. Celá konstrukce si vysloužila hodnocení odolnosti IP57 pro méně šetrné zacházení.

EX3 1920x930x

Zdroj: Bang & Olufsen

Dodávané pouzdro z broušeného hliníku zajišťuje celkovou 20hodinovou výdrž, přičemž samostatně umí hrát 6 hodin při aktivované funkci ANC. Nicméně přesné kapacity baterií nejsou bohužel zmíněny v tiskové zprávě. Komunikace probíhá přes Bluetooth ve verzi 5.2 a vícebodové připojení například umožňuje používat jedno sluchátko k volání a druhé k poslechu hudby. Doporučená cenovka činí 399 eur (tj. cca 9 749 Kč).

EX1 1920x2902x EX2 1920x2054x

Zdroj: Bang & Olufsen

Od 5. května bude k dispozici antracitové provedení, k němuž se zlatá verze připojí 27. května. Zájemci o černá sluchátka si musí počkat až do začátku měsíce června.

Zdroje: press.bang-olufsen.com, phandroid.com, phonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat