iPhone SE 3 bude nejlevnější 5G iPhone všech dob

iPhone SE 3 bude nejlevnější 5G iPhone všech dob
2022-01-17T13:30:40+02:00
• 17. 1. 2022

Zdroj: Dotekomanie.cz

1

Delší dobu se po internetu šíří spekulace o nové generaci iPhone SE 3. Někteří měli za to, že už se modelu SE nedočkáme, někteří přilévají benzín do ohně a zveřejňují více podrobných informací. Mark Gurman ve své zprávě pro Bloomberg odhalil, že se Apple chystá na svou březnovou/dubnovou virtuální konferenci, na které hodlá představit nový iPhone SE spolu s dalšími zařízeními. Očekávat prý můžeme příchod 27palcového iMacu a výkonné modely Mac mini s M1 Pro a M1 Max. 

iPhone SE 3

Starší zprávy naznačovaly, že iPhone SE 3 bude poháněn procesorem A14 nebo A5 Bionic, přičemž podporovat bude 5G sítě. Očekává se stejný design se senzorem Touch ID uvnitř hardwarového domovského tlačítka. Očekávat také můžeme 4,7palcový LCD displej. Nezdá se, že by byly tyto specifikace dosud vyvráceny. 

iPhone SE 3

Zdroj: FoneArena

Třetí SE generace by měla být rovněž označována jako nejlevnější 5G iPhone všech dob, cena by se totiž měla pohybovat kolem 399 dolarů (cca 8 700 Kč bez DPH). Existují také zprávy zmiňující příchod SE Plus, ale o něm bližší specifikace nemáme. 

Zdroj: fonearena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Martin Jeřábek

VIP 19. 1. 2022, 0:14

Akorát že iPhone SE 3 letos nedorazí ale bude místo toho iPhone SE + 5G, SE 3 vyjde někdy v roce 2023 nebo 2024. Který bude mít 5,7″ oled display.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat