Design a funkce připravovaných sluchátek Realme Buds Air 3 poodhaleny

Design a funkce připravovaných sluchátek Realme Buds Air 3 poodhaleny
2022-01-19T18:00:44+02:00
• 19. 1. 2022

Buds Air 2, Zdroj: Realme

Společnost Realme, která je známá především svými chytrými telefony, zhruba před rokem uvedla bezdrátová sluchátka z rodiny true wireless – Buds Air 2. Nyní podle dostupných informací přichází čas pro uvedení jejich nástupce – Buds Air 3, které by měly být brzy uvedeny jako první pro indický trh.

Realme Buds Air 2 přinesou aktivní potlačení šumu a nové zvukové efekty

Sluchátka Realme Buds Air 3 již brzy v prodeji

Přesné datum uvedení zatím není známo. Na internet ale unikly obrázky a také funkce. Co se designu týče, sluchátka by měla být podobná Buds Air 2. Buds Air 3 opět dostanou funkci ANC, která bude zajištěna třemi mikrofony. Funkce ANC bude také podporovat transparency režim, který zajistí potlačení hluku, aniž by byl posluchač zcela odtržen od okolního světa. Nastavení zvukového profilu sluchátek zajistí testovací mód, který zajistí nastavení ideálního poslechového zážitku.

buds air 2 923x598x

Buds Air 2, Zdroj: Realme

Sluchátka také dostanou funkci Dual Device Connection, která umožní připojit až dvě zařízení a přepínat mezi nimi pouhým klepnutím. Sluchátka kromě režimu pro hry, který nabídne nízké zpoždění přenosu, dostanou také režim Bass Boost+, který jak již napovídá název, zajistí lepší podání basů. Praktickou funkcí bude detekce nošení v uchu. Pokud sluchátka z ucha vyjmete, dojde k pozastavení přehrávání.

Nabíjecí pouzdro dodá energii až pro 30 hodin přehrávání za předpokladu, že bude vypnutá funkce ANC. Dobíjecí pouzdro bude podporovat pouze nabíjení skrze  USB-C kabel. Sluchátka by měla být k dispozici v prodeji za cenu zhruba 54 dolarů, což v přepočtu činí necelých 1 200 Kč. Realme Buds Air 2 přišla na český trh s průměrnou cenou kolem 1 600 Kč. Lze tedy očekávat, že jejich nástupce přijde s podobnou cenovkou.

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Jakub Sobotka

Působí v IT a svět IT a mobilních technologií byly vždy jeho vášní. Ve volném čase rád sportuje, čte, nebo se toulá přírodou. Ač uživatel Apple platformy, velmi dobře si rozumí i s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat