WhatsApp možná odstraní časový limit pro odstranění zpráv

WhatsApp možná odstraní časový limit pro odstranění zpráv
2021-11-03T19:30:17+02:00
• 3. 11. 2021

Zdroj: Dotekomanie.cz

WhatsApp je bezesporu jednou z nejvíce používaných komunikačních nástrojů na světě. Miliardy lidí se naučily tuto službu upřednostňovat před zasíláním SMS zpráv, z čehož asi nemají radost operátoři. Služba ale doposud měla určitá omezení, zejména v případě mazání vlastních zpráv. 

WhatsApp

V současnosti samozřejmě existuje způsob, jakým můžete vlastní zprávy smazat. WhatsApp nabízí časový limit, což je doba, po kterou můžete po odeslání zprávu odstranit. Tato funkce by ale brzy mohla být zrušena. 

WhatsApp nepodporoval mazání zpráv až do roku 2018. Troufám si říci, že jsme si na funkci opravdu trpělivě počkali. V roce 2018 byl přidán časovač, který dal uživatelům 68 minut a 16 sekund na smazání zprávy po jejím odeslání. 

WhatsApp

Zdroj: XDA-Developers

V poslední beta verzi aplikace byl nalezen kód, který naznačuje odstranění časového limitu. Jinými slovy, v brzké budoucnosti budou uživatelé moci smazat kteroukoliv vlastní zprávu kdykoliv po jejím odeslání. 

Není zatím jasné, kdy by se mohla novinka dostat mezi širokou veřejnost. Je také dost možné, že by od této funkce WhatsApp mohl nakonec upustit. Změna totiž ještě není aktivní ani v beta verzích. 

Zdroj: xda-developers.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat