Nothing chystá chytré hodinky, zaujmou svým unikátním designem

Nothing chystá chytré hodinky, zaujmou svým unikátním designem
2021-10-15T16:40:46+02:00
• 16. 10. 2021

Zdroj: Gizmochina

Když Carl Pei, jeden ze zakladatelů společnosti OnePlus, tuto společnost opustil, jednalo se o nečekaný krok. Začátkem roku Pei založil novou společnost s nesoucí název Nothing [nic], jejíž první produkt byla bezdrátová sluchátka Nothing ear (1). Tento výrobce své produktové portfolio nyní zveřejňuje rendery svých připravovaných chytrých hodinek Nothing wrist (1), které zaujmou zejména svým unikátním designem.

Nothing wrist (1)

Připravované hodinky wrist (1) se drží designové linie, kterou nastolila sluchátka ear (1). Hodinky by tak měly dostat průhledné tělo, které umožňuje náhled na vnitřnosti zařízení, podobně jako sluchátka. Nothnig tak ukazuje, že jde svou vlastní cestou a jejich zařízení si s jinými jen tak lehce nespletete. U hodinek bychom se tedy měli těšit na hranatý design s průhlednými boky ukrývajícími tlačítko společně s otočnou korunkou. Možností nahlédnutí na vnitřnosti hodinek se tak výrobce snaží přiblížit výrobcům prémiových klasických hodinek, kteří rádi ukazují svůj složitý a precizně vyrobený mechanismus. Řeč je zde o chytrých hodinkách, funkce jako měření tepové frekvence, počítadlo kroků a podobné tedy samozřejmě chybět nebudou, podobně jako voděodolnost, i když pouze s certifikací IPX4.

Nothing Wrist 1 smartwatch wearable gadgets 7 696x462 696x462x Nothing Wrist 1 smartwatch wearable gadgets 1 696x462 696x462x Nothing Wrist 1 smartwatch wearable gadgets 00 696x462 696x462x

Zdroj: Gizmochina

Hodinky budou poháněny operačním systémem Wear OS od Googlu, jenž by měl zajišťovat hladký chod zařízení. Kromě má výrobce také klást důraz na interoperabilitu, tedy skvělému propojení jednotlivých produktů. V tomto případě připojení sluchátek ear (1) pro poslech hudby nebo také zobrazení stavu baterie.  Ačkoliv se prozatím jedná o pouhé rendery, se stejným nebo velice podobným designem bychom mohli počítat i u finálního produktu. Kdy a za jakou cenovku ale hodinky budou představeny, je zatím neznámé.

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Tomáš Kašík

Student IT, zarytý fanoušek Androidu, ale v poslední době si také velmi rozumí s Harmony OS. Ve volném čase hraje florbal a jezdí na kole.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat