Hlídejte teplotu domácnosti chytře a levně! sponzorovaný článek

Hlídejte teplotu domácnosti chytře a levně! [sponzorovaný článek]
2021-10-29T18:05:01+02:00
• 29. 10. 2021

Chytrá domácnost nabývá stále více a více na oblibě a není divu. Díky ohromnému množství veškerého příslušenství můžete svůj dům či byt plně automatizovat, aniž byste museli vstát z postele. Blíží se podzim, s čímž je spojena doma, kdy ve svých domovech začínáme topit, drtivá většina uživatelů však stále používá stará a hloupá řešení bez možnosti pokročilejší personalizace. S tím ale mohou pomoci chytré termostatické hlavice, které mohou teplotu ve vašem plně kontrolovat.

Vytopte svou domácnost chytře

Hlavní výhodou termostatických hlavic Tuya je možnost ovládání skrze aplikaci, teplotu své domácnosti tak můžete regulovat doslova odkudkoliv. Díky chytrým vlastnostem nechybí ani možnost vytvoření plánů a různých scénářů, hlavice tak umožňují nastavení teploty podle toho, kde se zrovna nacházíte, co právě děláte, nebo kolik je právě hodin. Skrze mobilní aplikaci můžete naplánovat topení klidně i na celý týden v režimu 5+2 a 6+1, přes týden tedy můžete topit méně a přes víkend, kdy se více zdržujete doma, udržovat příjemnější vyšší teplotu.

Domácnost Domácnost Domácnost

Veškeré informace naleznete nejen v aplikaci pro mobilní telefon, ale také na samotných hlavicích. Každá hlavice na sobě ukrývá velký LCD displej s nepřeberným množstvím informací. Hlavice komunikují skrze bezpečný protokol Zigbee.

Chytrou termostatickou hlavici Tuya můžete zakoupit již za pouhých 449 Kč, případně lze zakoupit také set jedné hlavice se Zigbee bránou za 55,76 dolarů. Kromě těchto dvou setů máte na výběr také mnoho dalších variací s více hlavicemi a samozřejmě platí, čím více koupíte, tím méně zaplatíte. Kupujte ZDE.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat