Unikají informace o Moto Tab G20, mohlo by se jednat o levný tablet

Unikají informace o Moto Tab G20, mohlo by se jednat o levný tablet
2021-08-25T11:30:34+02:00
• 25. 8. 2021

Moto G30; Zdroj: Dotekománie

Motorola se v poslední době zaměřuje spíše na smartphony střední, potažmo vyšší střední třídy, nicméně tabletu od tohoto výrobce jsme se naposledy dočkali v roce 2012. Jednalo se o model Motorola XOOM, a jak se nyní zdá, Motorola se do tohoto segmentu chce opět vrátit s modelem s označením Moto G20.

Moto G20

Údajně chystaný tablet Moto G20 byl zachycen společností MySmartPrice na Google Play Console. Kromě části uniklých specifikací lze také vidět obrázek zařízení, ten však odhaluje jen přední stranu. Uniklé specifikace ukazují displej s rozlišením 1200 x 800 pixelů s jemností 240 pixelů na palec, 3GB operační paměť, MediaTek MT8763A, tedy Helio P22 a Android 11.

8pnnC6evYHFMvcWHwP9PHa 970 80jpg 670x376x

Zdroj: Techradar

Již dle specifikací je jasné, že Motorola jistě nebude atakovat nejvyšší třídu, ale bude se jednat o tablet nižší cenové relace. Samotné parametry jsou velice podobné tabletu Lenovo Tab M8 3. generace a vzhledem k tomu, že Motorola je vlastněna právě Lenovem, mohlo by se jednat jen o přejmenovaný model pro určité trhy. Bude-li tomu skutečně tak, zbytek výbavy by mohl zahrnovat 5100mAh baterii, 32GB úložiště, slot pro microSD kartu, 5 MPx hlavní 2MPx selfie fotoaparát a displej by měl mít 8 palců.

Další informace o ceně či datu představení jsou prozatím neznámé, nicméně díky přítomnosti na Google Play Console bychom se mohli dočkat již brzy, specifikace pak naznačují velice dostupnou cenu.

Zdroj: techradar.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Tomáš Kašík

Student IT, zarytý fanoušek Androidu, ale v poslední době si také velmi rozumí s Harmony OS. Ve volném čase hraje florbal a jezdí na kole.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat