Nový Huawei MatePad 11 je nyní k mání s hodinkami nebo sluchátky zdarma sponzorovaný článek

Nový Huawei MatePad 11 je nyní k mání s hodinkami nebo sluchátky zdarma [sponzorovaný článek]
2021-08-25T10:11:16+02:00
• 25. 8. 2021

Dlouho otálet se nevyplácí. A to platí dvojnásob o současné akci Huawei, ve které dostanete k novému tabletu MatePad 11 zdarma hodnotné příslušenství, jako třeba chytré hodinky Watch GT2 Pro, true-wireless sluchátka FreeBuds 4i nebo pero a klávesnici k tabletu. Stačí si objednat včas!

HUAWEI MatePad 11 je lákadlem sám o sobě. V době rostoucího pracovního vytížení i přibývajících studijních povinností je tablet šikovným asistentem při každé činnosti. MatePad 11 navíc nabízí špičkové vlastnosti, díky kterým hravě proplujete všemi povinnostmi a zároveň si naplno užijete hry, hudbu nebo filmy v nejvyšším rozlišení.

K předobjednávce od 23. srpna na e-shopu Huawei ale navíc k tabletu dostanete zdarma také jeden ze dvou dárkových setů, které rozhodně potěší každého. K MatePadu 11 za cenu 10 990 Kč dle svého výběru dostanete:

  • sluchátka FreeBuds 4i + hodinky Watch GT2 Pro, nebo
  • pouzdro a klávesnice k MatePad 11 + Huawei M-Pen 2. generace + sluchátka FreeBuds 4i

Bezdrátová sluchátka FreeBuds 4i vydrží na jedno nabití nepřetržitě hrát až 10 hodin, vynikají vysokou kvalitou zvuku a disponují i aktivním potlačením hluku z okolí (ANC) pro ničím nerušený poslech. Aktuálně jsou v nabídce e-shopu Huawei za cenu 1 699 Kč, k tabletu je však dostanete zdarma.

Například společně s hodinkami Watch GT2 Pro, které běžně stojí 5 399 Kč. Prémiové smartwatch se safírovým sklem a titanovým tělem jsou odolným a zároveň elegantním pomocníkem jak při sportování, tak i při běžných činnostech. Hodinky se mimo jiné pyšní bezdrátovým nabíjením a výdrží baterie až čtrnáct dní.

Pokud se rozhodnete pro druhý set dárků, kromě sluchátek FreeBuds 4i získáte zdarma pouzdro a praktickou klávesnici, díky které se váš MatePad 11 promění kdykoliv v úsporný „notebook“ a budete tak moct hravě psát všemi deseti i na cestách. Hodit se bude také pero M-Pen 2. generace, které podporuje celou řadu inovativních interakčních funkcí, včetně HUAWEI FreeScript, která v libovolném textovém poli v reálném čase transformuje ručně psaný obsah na strojově kódovaný text.

MatePad 11 zaujme displejem i zvukem

Díky operačnímu systému HarmonyOS 2, stvořenému pro novou generaci chytrých zařízení, získal HUAWEI MatePad 11 zbrusu nové funkce. Pracovní plocha nového tabletu je organizovanější než kdykoli předtím a nabízí uživatelům nový způsob, jak efektivněji prohlížet důležité informace a pracovat s nimi. Díky využití distribuované technologie dokáže HUAWEI MatePad 11 spolupracovat s dalšími zařízeními – od chytrých telefonů po počítače – pro lepší produktivitu a využití kreativity.

Tablet podporuje obnovovací frekvenci 120 Hz, takže přináší špičkový a plynulý obraz s vylepšenou odezvou. V kombinace s perem HUAWEI M-Pen druhé generace a impozantním 120 Hz tabletovým displejem je hrot pera vysoce citlivý díky vstupní latenci již 2 ms, což uživatelům dopřává chytřejší a přirozenější interaktivní rukopis.

Nový MatePad 11 zaručuje pohlcující zvukový zážitek se čtyřkanálovým systémem a čtyřmi velkými reproduktory. Zvukový systém je navržený a vyladěný předními zvukovými inženýry společnosti Harman/Kardon.

HUAWEI MatePad 11 si můžete předobjednávat od 23. srpna na e-shopu Huawei. A za cenu 10 990 Kč k němu navíc dostanete jednu ze dvou popsaných sad dárků dle vašeho výběru.

 

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat