Realme Pad se pomalinku poodhaluje aktualizováno

Realme Pad se pomalinku poodhaluje [aktualizováno]
2021-08-22T08:30:29+02:00
• 22. 8. 2021

Zdroj: Realme

Aktualizováno 22. 8.

Společnost Realme nedávno potvrdila příchod tabletu Realme Pad, přičemž došlo na zveřejnění několika obrázků. Bohužel samotné představení proběhne někdy jindy, přičemž si teprve budeme muset počkat na zveřejnění termínu. Mezi tím se objevují další spekulace, přičemž potvrzují například baterii o kapacitě 7100 mAh. Tablet nabídne 10,4palcový displej, který je typu AMOLED. Na zadní straně skutečně bude jeden foťák s 8MPx rozlišením. Přední strana dostane taktéž 8MPx kamerku. K dispozici bude ve variantách s WiFi i 5G. Odhadujeme, že se o výkon postará nejnovější procesor od Mediateku pro tento typ zařízení – Kompanio 1300T.

realme pad 940x335x

Zdroj: Realme

Původní článek 4. 8.

Dosud nepředstavený Realme Pad se objevil na CAD renderech spolu se specifikacemi. Vůbec první tablet společnosti Realme by mohl vypadat poměrně dobře. Nabídnout může hliníkové tělo v šedé nebo zlaté barvě, zadní fotoaparát (bez přisvětlovací LED diody) a malý výřez ve spodní části sloužící pro stylus. 

Realme Pad

Tablet by měl být vybaven 10,4palcovým displejem (nebude se jednat o bezrámečkový displej) a baterií s kapacitou 7 100 mAh. Konstrukční rozměry tabletu by měly činit 246,1 x 155,8 x 6,8 ~ 8,4 mm. Realme Pad má mít také 6 GB RAM a 64 GB vnitřního úložiště. Podrobnosti o případném procesoru zatím nemáme. 

Dřívější spekulace již naznačily přítomnost čtveřice reproduktorů (dva nahoře / dva dole) a USB-C portu. Tablet má také mít slot na microSD kartu pro rozšíření úložiště, není však jasné, zda bude k dispozici i 4G verze s podporou SIM. Fotoaparát by měl nabídnout 8 MPx s clonou f/2,8 na přední i zadní straně. Zadní fotoaparát bude ale vybaven ještě automatickým zaostřováním.

Realme Pad by měl být uveden na trh někdy koncem třetího kvartálu letošního roku spolu s Realme Book.

Zdroje: fonearena.com, gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat