Online Apple Store získal nový design

Online Apple Store získal nový design
2021-08-05T19:21:10+02:00
• 7. 8. 2021

Zdroj: 9to5Mac

Online Apple Store se po delší době dočkal nového designu. Společnost Apple také obnovila starou vyhrazenou kartu „obchod“ na navigačním panelu. Nová webová stránka obchodu vypadá velmi podobně jako aplikace Apple Store pro iPhone a iPad. 

Apple Store v novém kabátku

Nový design začíná jednoduchým kolotočem kategorií produktů, ze kterých si můžete vybírat, a nabízí rychlé odkazy na nákup u specialisty nebo na nalezení nejbližšího Apple obchodu (jen vybrané trhy). 

Apple Store Apple Store

Zdroj: 9to5Mac

Přímo pod produktovým kolotočem můžete vidět, co je v obchodě nového. Nové položky se zobrazují jako karty, podobně jako v aplikaci. Apple v současné době zdůrazňuje svou školní nabídku, kde můžete získat zdarma AirPods, když si koupíte Mac nebo iPad pro vysokoškolské studium.

Apple Store Apple Store

Zdroj: 9to5Mac

K dispozici je nová specializovaná sekce nápovědy, kterou můžete použít k nastavení osobní relace, kde se naučíte používat nové zařízení. Apple také zahrnul rychlý odkaz pro sjednání schůzky Genius, pokud potřebujete opravit zařízení (opět pro vybrané trhy). Na samém dně nového obchodu Apple přidal sekce pro služby. Můžete se dozvědět více o Apple One nebo najít relaci Today at Apple.

Screen Shot 2021 08 03 at 80157 PM 2128x1254x

Zdroj: 9to5Mac

Stránky jednotlivých kategorií produktů byly také přepracovány a mají elegantní vzhled založený na kartách. Tento nový design se týká některých produktových řad, včetně: Mac, iPad, iPhone a Apple Watch.

Zdroj: 9to5mac.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Zdeněk Koutský

Passionate Senior Editor at Dotekomanie.cz, where tech meets storytelling. Seasoned Sales Director, weaving technology into every success story, and relishing every moment of it!

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat