Oppo rozšiřuje nabídku o Enco Air a Band Vitality

Oppo rozšiřuje nabídku o Enco Air a Band Vitality
2021-05-08T13:30:45+02:00
• 8. 5. 2021

Zdroj: Oppo

Nejnovější telefon K9 od společnosti Oppo si právě odbyl premiéru a vedle něho přišlo na svět několik dalších zařízení. Kromě chytrého televizoru musíme hlavně zmínit nová sluchátka s názvem Enco Air nebo rovněž chytrý náramek Band Vitality. Čínský producent rovnou spustil systém předobjednávek, kde novinky můžete pořídit za velmi lákavé částky.

Prvořadá je cenovka

Oppo Enco Air vychází z modelu Enco X, akorát samozřejmě získala o něco slabší výbavu. Sluchátka vydrží hrát 4 hodiny, přičemž nabíjecí pouzdro s 440mAh baterií přidává k dobru 20 hodin poslechu. Herní režim snižuje latenci zvuku k 47 ms a odolnost IPX4 odolá například potu během sportování. Nechybí ani dotykové plošky pro ovládání. Obchody nabídnou čtyři barevná provedení (bílé, černé, modré, zelené) jen za cenu v přepočtu 822 Kč.

Enco Air a Band Vitality 2 1600x1068x

Zdroj: Oppo

Hodinky Band Vitality nesou 1,1palcový AMOLED displej, který odolá tlaku vody do hloubky 50 metrů. Samozřejmostí je měření tepové frekvence, hladiny kyslíku v krvi a spánkové aktivity. Za překvapení lze označit podporu bezkontaktního placení přes WeChat či AliPay. Velikost baterie sice neznáme, ale při nepřetržitém měření srdečního tepu vydrží 14 dní v provozu. Cenovka začíná u hranice 657 Kč a na výběr jsou dvě barevné verze (modrá, oranžová).

Enco Air a Band Vitality 3 1256x628x

Zdroj: Oppo

Zdroje: gsmarena.com, gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat